torstai 3. maaliskuuta 2011

Jeesuksen sanat ovat pelastavia sanoja!

"Pitäkää varanne, etteivät juopottelu ja päihtymys tai jokapäiväisen elämän huolet turruta teitä, niin että se päivä yllättää teidät niin kuin ansa. Sitä päivää ei vältä yksikään, joka maan päällä elää. Pysykää siis alati valveilla ja rukoilkaa itsellenne voimaa, jotta selviäisitte kaikesta siitä, mikä on tapahtuva, ja kestäisitte Ihmisen Pojan edessä." (Luuk. 21:34-36.)

Nämä ovat Jeesuksen sanoja meille kaikille. Jeesuksen sanat ovat pelastavia sanoja! Jeesus kehottaa meitä rukoilemaan voimaa selviytyäksemme kaikesta siitä, mikä on tapahtuva. Tämä voima on Pyhän Hengen voima, jonka Jeesus antaa niille, jotka sitä Häneltä pyytävät. Tarvitsemme voimaa kieltäytyä kaikista terveyttämme vahingoittavista aineista ja asioista. Päihteiden ja huumeiden lisäksi myös jokapäiväisen elämän huolet turruttavat mielemme, samoin väärät elämäntavat. Jeesus haluaa katkaista meiltä kaikki vahingolliset riippuvuussiteet, joilla paholainen yrittää tuhota meidät. Riippuvuutemme Kristuksesta on side, jota saamme vahvistaa erityisesti sanan ja rukouksen kautta. Kristuksesta todistaminen vahvistaa uskoamme ihmeellisellä tavalla. Sydämen usko ja suun tunnustus liittyvät yhteen. Niiden kautta pelastus tulee todelliseksi. Kristuksen työ käsittää monia ulottuvuuksia. Meidän on hyvä ajatella lunastustyötä syvällisesti. Tämän aiheen ympärillä meidän tulisi viipyä pitkään joka päivä. Ajattele sitä, mitä Jeesus on tehnyt sinun puolestasi luomisessa ja ristillä. Käännä katseesi taivaan pyhäkköön, niin näet mitä Hän tekee puolestasi tällä hetkellä ja tulevina päivinä. Jeesus tekee pelastavaa työtään sinussa joka hetki ja mikä ihmeellinen armo, myös sinun kauttasi tässä maailmassa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihmeelliset ovat rauhan tuojan askeleet.
Jeesus tuli tuomaan meille rauhan,joka on
kadonnut jonnekin kaiken maailman melskeen
myötä,tiedämme kuka sen vei.
Jeesus toi myös miekan,Hengen miekan.
Sanan kautta tuo miekka viiltää syvältä,mutta se
on ainoa tie löytää sisäinen rauha.
Kivun kautta Jumala luo uutta sanotaan eräässä
laulussakin.Mutta Jumala on luvannut apunsa
kaikessa,Hänen voimansa odottaa että pääsisi
vaikuttamaan meissä.
Estteenä on oma minä ja oma voimani.
Kuinka ihanat ovatkaan Jeesuksen askeleet,tahdon seurata niitä kaikessa.Ajallaan
kaikki palat loksahtavat kohdilleen elämässämme.
Jeesukseen uskovalle ja Jumalan voimaan
luottavalle on luvassa ihana tulevaisuus
siellä missä ei ole mitään väärää,pahuutta eikä tuskaa.Ei mitään entistä.
Jeesus katsoo sydämeen,näkee tarpeesi ja tahtoo
auttaa kaikessa.
Älä pelkää,minä ole sinun kanssasi maailman loppuun asti.
Minä annan sinulle toivon ja tulevaisuuden.
Siunausta ystävät.
Eeva-Kaisa.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Eeva-Kaisa,
Olet ollut aikaisin aamulla sanan äärellä ja Herra on sinua virvoittanut.
Keskustelimme eilen Arin kanssa Jeesuksen opetusmenetelmistä. Kun Jeesus kohtasi opetuslastensa kanssa erilaisia ihmisiä Hän näki kuulijoiden joukossa aina kaikkein heikoimmassa asemassa olevan ihmisen, joka tarvitsi apua. Hän näki ne ihmiset, jotka tulivat Hänen luokseen apua etsimään ja ne, jotka olivat tulleet vain urkkimaan, saadakseen syytösaiheen Jeesusta kohtaan. Kaikki, jotka tulevat Jeesuksen luo oikeista vaikuttimista saavat suuren siunauksen. Kanaanilaisen naisen tapauksessa Jeesus paljasti juutalaisten asenteen ja suhtautumisen vierasheimoisia kohtaan. Jeesuksen elämä ja opetukset ovat ehtymättömät aiheet elämänkoulussamme. Jatketaan päivää siunattuina!