torstai 24. maaliskuuta 2011

Tulevia tapahtumia Kuusamon Adventtikirkossa

Tämän päivän Koillismaan Uutiset -lehdessä on kolme ilmoitusta, jotka koskevat tilaisuuksiamme. Tuska sydämestä -sarja alkaa ensi lauantaina 26.3. klo 14.00. Olen kirjoittanut koko ohjelman tiistaina 8.3.2011 päivätylle sivulle. Voit katsoa sieltä.

Kumppanuus Jeesuksen kanssa la 26.3. klo 10.00
Kuusamon Adventtikirkossa, Kitkantie 37.
Jumalanpalvelus ja Herran pyhä ehtoollinen.
Puhujavieraana Eero Hirvonen Saarijärveltä.
Tilaisuudessa myös huilumusiikkia.
Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Eero Hirvonen on pianon korjaaja ja -virittäjä. Toimitimme hänelle kirkkomme pianon remonttiin ennen joulua pe 17.12.2010 ja nyt saamme sen takaisin kirkkoomme 25.3.2011, omalle paikalleen, Kuusamoon. Pianon korjausmatka kesti 3 kk 8 pv. Eero haluaa tuoda pianon itse, koska hän tekee siihen virityksen, kun se on omalla paikallaan. On mielenkiintoista kuulla, miten pianomme nyt soi. Tule sinäkin kuuntelemaan uutta sointia! Eero on myös taitava huilisti. Olemme tilannet hänelle säestäjän Kuusamon musiikkiopistosta. Pianonsoiton opettaja, Katri Holma, on lupautunut tulla säestämään Eeroa. On hienoa, että saamme asiantuntijan testaamaan uudistuneen soittimemme. Samalla haluamme uudistua myös hengellisesti Herran pyhällä ehtoollisella. Sielumme kannel tarvitsee myös virityksen taivaalliselle aaltopituudelle. Saakoon Pyhä Henki virittää sielusi kanteleen kiitossäveliin ensi sapattina. Jumalanpalveluksen jälkeen meillä on ruokailu. Anne on luvannut toimia pääemäntänä.

Jumalanpalveluksen jälkeen on tauko ja klo 14.00 alkaa Keijo Salmelan kokoussarja.
Kannattaa siis varata aikaa oikein reilusti.

ELÄMÄN LÄHTEELLÄ
Raamatuntutkistelu-pienryhmä (10 kertaa)
alkaen ke 30.3. klo 18.00
Kuusamon Adventtikirkossa, Kitkantie 37.
Ohjaajana Ari Hyyppä.
Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Ari on saanut uudistua ja virvoittua Herran yhteydessä. Nyt hän haluaa jakaa siunauksia yhdessä teidän kanssanne ja etsiä vastauksia elämän tarkoitukseen, Raamatusta. Jeesus on elämän lähde ja Hän tulee siunaamaan kaikkia, jotka tulevat Hänen luokseen. Tulethan sinäkin!

Kirsti Heikkilä odottaa lapsia ja varhaisnuoria Kuukkeli-kerhoon maanantaisin klo 17.30. Ensi maanantaina askarrellaan yksilöllinen kehys. Kehykseen voi laittaa valokuvan tai jonkun muun kuvan. Näin Kirstin hankkimat tarvikkeet tänään ja voin sanoa, että luvassa on upea työ. Vanhemmat voivat tulla mukaan lastensa kanssa!

Ei kommentteja: