keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Leirivalmistelut edistyvät hyvää vauhtia

Olen valmistellut ensi kesän leiriä rakkaudesta nuoria kohtaan, rukoillen!
Olen elänyt kuin "virtuaalimaailmassa", kun olen suunnitellut ensi kesän leiriohjelman päivä päivältä, tunti tunnilta, jopa minuutti minuutilta. Olen mielikuvituksissani käynyt läpi kymmenen päivän seikkailun eri vaiheet. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin voin sanoa, että leiristä tulee kaikkien aikojen vauhdikkain ja kiinnostavin ja sisältörikkain leiri, jonka tulet muistamaan läpi elämäsi. Toivon, että saan ensi viikolla ohjelman siihen kuntoon, että voin lähettää siitä tietoa eri tahoille. Nyt voitte alkaa mainostaa Eräriparia 12-16-vuotiaille ja Nuorten Seikkailuleiriä 16-20-vuotiaille tytöille ja pojille. Ilmoittautumiskaavakkeita ja ohjelmia voitte kysellä lähimmästä adventtiseurakunnasta, Adventtikirkon kotisivuilta tai minulta henkilökohtaisesti. Jos haluat saada ohjelman omaan sähköpostiisi, niin sekin onnistuu. Odotan mielenkiinnolla, mistä päin Suomea leiriläiset tulevat ensi kesänä. Varaa kalenteriisi aika: 1.-10.7.2011. Suuntaa matkasi silloin Kuusamoon ja sieltä sitten linja-autolla Taivalkosken Jokijärven leirikeskukseen.
Pyydän esirukousta leirin puolesta jo nyt! Kiitos, kun muistat!
Rukoillaan, että nuoret saisivat sydämeensä valoa ja voimaa, paljon suloista Jumalan rakkautta, iloa ja rauhaa! Nähdään!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HEI
Voi kuinka innostuneesti Paavo oletkaan ottanut asiaksesi valmistella rakkaudesta nuoriin ohjelmaa tulevan kesän leireille.Aivan mahtavaa kuinka joku jaksaa antaa kaikkensa tälle tärkeälle asialle,ovathan kyseessä Jumalalle arvokkaat ihmistaimet.Siunausta työllesi,joka on ,näin uskon,myös Jumalan siunaavien käsien kaitselmuksessa.
Rukoillaan oikein porukalla paljon innostuneita osallistujia tuleville leireille ja Jeesuksen rakkautta iloa ja rauhaa sydämiin.Lämmöllä:Eeva-Kaisa.

Paavo Hautala kirjoitti...

Toivottavasti Varkaudesta löytyy innokkaita nuoria tulemaan mukaan leirille! Antakaa sanan kiertää! Henkilökohtainen kutsu on aina tehokkain. Kannattaa esittää asia nuorelle ihmiselle sydämen lämmöllä ja vedota häneen innostavasti. Sydän liikahtaa rakkauden kutsusta! Nuori vaistoaa rakkauden ja välittämisen hyvin herkästi. Aito ystävällisyys on kuin magneetti, joka vetää puoleensa. Isän rakkaus on kaikkein voimakkain kutsu Jeesuksen luokse. Tämän kutsun tarvitsevat kaikki, jotka tulevat hengelliselle leirille.

Tänään oli viimeinen päivä jättää avustushakemus Kuusamon nuorisotoimelle. Jätimme anomuksen, jossa anomme varoja ensi kesän leiriä varten. Olemme saaneet vähän tukea viime ja edellisenä vuonna. Toivottavasti saamme tänä vuonna avustusta vähän reilummin, koska menoja tulee olemaan paljon.
Uskon, että Herra hoitaa taloutemme hyvin, niin kuin tähänkin asti. Aina olemme selvinneet laskuista ajallaan. Aina on kuitenkin pitänyt lähteä uskossa toimimaan ja ottamaan rohkeita askeleita kohti uskon voittoja. On suurenmoista, kun saa luottaa Jeesukseen ja jättää Hänelle niin pienet kuin suuretkin asiat. Jeesus on ihmeellinen. Hän on luvannut lähettää tien aukaisijan meidän edellemme raivaamaan tien. Saamme kulkea rohkeasti Hänen valmistamissaan teoissa. Jos joku tie näyttää sulkeutuvan matkan varrella, niin toinen tie avautuu ihmeellisellä tavalla. Herra valitsee aina parhaan tien, joka tuottaa Hänelle kunniaaa ja siunaa meitä ihmisiä! Siunausta Eeva-Kaisa ja kiitos hyvästä yhteistyöstä. Sinä olisit varmaan hyvä ohjaaja tällaisella leirillä ja esirukoilija. Esirukoukset ovat kaiken a ja o siunausvirtojen vuotamiselle. Hyvin rukoiltu on kuin puolet tehty. Oliko tämä Lutherin ajatus?

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelen että eikö eräriparille ja seikkailuleirille ole tulijoita vaikka kuinka paljon, sehän on ihan ainutlaatuinen juttu. Kysymys kuuluukin, kuinka monta osallistujaa voitte ottaa mukaan?

Näin mummuihmisenä kun omaa nuoruutta muistelee, tulisin "lennossa"! Mutta rukoillaan! Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Leirille mahtuu majoituksen puolesta n. 40 henkilöä. Leirivahvuutemme on ollut vuosittain n. 30-35. Joka kerta on jäänyt n. 5-10 paikkaa vapaaksi. Toivottavasti ensi kesänä saamme kaikki paikat täytetyiksi. Leirimaksu on 200,- euroa/hlö. Sisaralennus on 10%.

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Olen mukana järjestämässä hengellistä lastenleiriä 7-15-vuotiaille ja kaipaisin vähän ohjelmavinkkejä. Jos on mahdollisa eikä se riko tekijänoikeuksiasi, niin voisitko lähettää teidän leirinne ohjelman minulle? Omana vastuunani on erityisesti järjestää leiriolympialaiset, pelejä ja leikkejä sekä seikkailurata. Kaikki niihin liittyvät vinkit olisivat myös tervetulleita.

t. Raine
racor79@gmail.com

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Raine!

Näin vasta nyt kommenttisi ja toivomuksesi. Leiriohjelman lähettäminen on nyt varmaan jo liian myöhäistä. Hienoa, kun järjestät nuorille ohjelmaa. Voit lukea blogiltani leiriselostuksia. Sieltä voit löytää sopivia vinkkejä. Leiripäiväkirjat löytyvät yleensä eri vuosien heinä-elokuun kohdalta.
Siunausta työhösi ja järjestämillesi leireille.