sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Jumalan apu on paras apu!

Kun ihmiset pyytävät hengellistä kotikäyntiä ja toivovat, että heidän puolestaan rukoillaan ja voidellaan öljyllä, se on merkki Pyhän Hengen työstä ihmisten sydämissä. Tällaista Hengen toimintaa saimme kokea tänään. Vierailimme Arin kanssa kolmessa kodissa, joissa kaivattiin Jumalan käden kosketusta ja apua. Jumalan apu on paras apu. Apu tulee ylhäältä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsemme.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Minua paholainen kiusasi kun olin kärsinyt epäonnistuneesta avioliitosta. Olin hyvin pettynyt miehiin ja minulta oli mennyt luottamus täydellisesti kaikkiin ihmisiin. Vain poikani merkitsi minulle paljon. Sitten eräänä päivänä mietin eri seurakuntia, mikä olisi hyvä ja mihin liityisin. Vaivuin istuillani uneen ja näin edessäni Adventtikirkon salin. Samalla miesääni puhui minulle näin: " Minä siunaan tätä seurakuntaa. Miehen on kunnioitettava naista ja pidettävä tasavertaisena kaverina. Nainen ei ole miehen orja. Minä rakastan naista yhtä paljon kuin miestä, joka on perheenpää. Mies, älä vihastuta minua! Miehen täytyy muistaa, mitä Raamattuun on kirjoitettu. Sinä vapaana oleva nainen, mene avioon, sillä minun armoni on suuri". Lopuksi minä näin unessa onnellisen seurakunnan, joka odotti iloisin mielin Herramme Jeesuksen Kristuksen takaisin paluuta omiaan noutamaan. Tämä unen omainen sanoma oli minulle lohdutukseksi ja neuvoksi ja eheytymiseksi. Tämä viesti siitä, että Herra pitää huolen ja on armollinen. Hän ei salli miehen aliarvostavan, halveksivan eikä orjuuttavan naista. Koen tämän ilmoituksen minulle niin voimallisena, ettei paholainen pysty enää tässä asiassa minua pettämään. Voin luottaa täysin Jumalan armoon, huolenpitoon ja rakkauteen. Raamatusta löysin aiheesta Ef. 5:21-33
T. Kassu.

Paavo Hautala kirjoitti...

Sinulla on ollut erikoinen kokemus, josta olet saanut lohdutusta ja voimaa elämääsi. Alistaminen, orjuuttaminen, hyväksikäyttö ja manipulointi avioliitossa ja missä tahansa suhteessa on hyvin raskasta kestettävää. Toistemme kohtelu eo. tavoin on ihmisyyttä loukkaavaa ja tuomittavaa. Mainitsemassasi Raamatun kohdassa on Jumalan neuvoja parisuhteeseen. Jumalan neuvot ovat aina kaikkein parhaimpia. Niiden noudattamisesta on suuri palkka.