perjantai 26. helmikuuta 2010

"Timoteus" saapui Kuusamoon "Paavalin" avuksi!

Tämä päivä oli rukousvastausten päivä. Rukouskirjassani 4.5.2009 pyydän Herraa lähettämään minulle hänen mielensä mukaisen ihmisen työtoverikseni hengelliseen työhön Kuusamoon. 29.1.2010 kohdalla rukouskirjassa on pieni kirje Jeesukselle, joka koskee samaa asiaa. Pyysin Herraa lähettämään minulle "Timoteuksen", koska Paavalilla oli työtoverina Timoteus. Herra vastasi tähän rukoukseeni kirjaimellisesti. Paavo "Paavali" haki tänään Kuusamon lentokentältä Timo "Timoteuksen". Pian olimmekin kiittämässä Herraa samalla paikalla, jossa pyysin Herraa lähettämään minulle "Timoteuksen". Kun pidin kiitosrukouksen ja Timoteus rukoili oikealla puolellani, tilanne oli kuin suoraan Apostolien teoista, Raamatusta.

Alkajaisiksi kävimme syömässä Vintissä. Ruokalistalla oli "Metsäsienikeittoa". Se maistui tosi hyvältä. Toivottavasti "Paavalin" ja "Timoteuksen" yhteistyö sujuu hyvin ja uusia innokkaita työntekijöitä "syntyy" lisää kuin sieniä sateella ja työ menee eteenpäin.

Reiman johdolla ahersimme koko viikon, kirpputorin kalusteita valmistaen. Reima kantoi projektista suuren vastuun. Kiitos Reima ja kaikille muillekin talkoisiin osallistuneille suurkiitokset. Teitte hyvää ja arvokasta työtä. Saimme kaiken valmiiksi ja nyt meillä on hyvät rakenteet tehdä siisti kirpputori.
Pidämme avajaiset, kun myytävät tuotteet ovat paikoillaan ja luvat ovat kunnossa.
Kirpputorin lisäksi avaamme Tee-Tuvan, jossa asiakkaamme saavat hetkisen levähtää ja virkistäytyä.
Kirpputorin tuotto menee Kuusamon ETRA ry:n hyväksi, tulevan Kasvisravintola Karpalon saamiseksi Kuusamoon.
Jos sinulla on kaapeissasi hyväkuntoista tavaraa ja raskit luopua niistä, niin voit tuoda ne kirpputorillemme. Tällä tavalla voit tukea terveystyötä Kuusamossa.
4.10.2009 päivätyn sivun kohdalla voit seurata miten asia etenee.

2 kommenttia:

Funderberi kirjoitti...

Kiitos lämpimästä vastaanotosta Paavolle ja koko seurakunnalle!

Lintujen lailla sain etelästä tullessani katsella tätä rakasta kotomaatamme ja sillä tavalla hengellisestikin virittäytyä uuteen tehtävääni Karpalon projektisihteerinä.

Työni kestää alustavien suunnitelmien mukaan kolme kuukautta. Toukokuun lopulla katsotaan missä mennään.

Haluan vielä kertoa, että sain tänään heti tuoreeltaan kunnian pitää sapattikoulussa lähetyskertomuksen.

Tulkaa ihmeessä kauempaakin ihailemaan Kuusamon adventtiseurakunnan seurakuntasalia. Ihan kuin juhannusruusun nupussa lepäisi: pehmeä, valoisa ja hoitava.

Timo Kulhia alias Timoteus Vuoripolku

Paavo Hautala kirjoitti...

Timoteus Vuoripolku on puhutteleva nimi. Se on persoonallinen ja se sopii sinulle hyvin.

Saimme viettää eilen siunatun sapatin. Esittämäsi lähetyskertomus kosketti kaikkia. Kertomus toi esille lähetystyön suuren haasteen. Jumala rakastaa ihmisiä ja auttaa heitä löytämään tulevaisuuden ja toivon suurien vaikeuksienkin keskellä. Herra ei hylkää omiaan milloinkaan.
Herra on sinunkin kanssasi Lapin perukoilla.

Kylläpä esittelet kirkkomme kauniilla ajatuksilla. Kukaan toinen ei ole näin runollisesti ilmaissut mielipidettään Herran huoneesta. Saakoon rakkaus yhdistää sinut sisariimme ja veljiimme niin, ettet koe ykinäisyyttä ja orpoutta vieraalla maalla.
Otamme osaa suruusi vaimosi poismenon johdosta.

Olet lämpimästi tervetullut Kuusamoon. Herra siunatkoon työsi Kuusamon ETRA ry:n projektisiheerinä.