sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Kirjautuneita lukijoita on nyt kahdeksan

Huomasin äsken, että lukijakuntani on lisääntynyt. Kirjautuneita lukijoita on jo kahdeksan. Lukijoita on varmaan paljon enemmän, mutta monillakaan ei ole omia sivustoja, joiden kautta linkkiytyminen on mahdollista. Tervetuloa Helena Koczan ja Eija 27 lukijoiden ja kirjoittajien joukkoon. Saanko kysyä mihin maahan sukunimi Koczan liittyy?

Maaliskuun 13. päivänä 2010 blogini täyttää yhden vuoden. Onkohan minulla tuohon päivään mennessä kirjautuneita "opetuslapsia" jo 12?

2 kommenttia:

TOTUUS ja RAKKAUS !! kirjoitti...

Siunausta.Sukunimeni Koczan on Unkarilainen vanha nimi.On tosi mielenkiintoista seurata kirjoituksiasi,Ja luulenpa että useampi vierailee säännöllisesti sivuillasi,mutta on aika vaikea lähetellä kommentteja.Minun Arinikin on yrittänyt monesti mutta luovuttanut kun ei ole omaa "tiliä"minulla tämä menee oman sähköpostin kautta.Minusta on niin ihana kun kuulen tuttua ja minulle rakasta puhetta jostakin niin heti olen rakkaudella mukana.
suloinen Jumalan rakkaus ja viisaus sinua ympäröiköön terv.Helena ja Ari

Paavo Hautala kirjoitti...

Sanotaan, että unkarilaiset ovat sukulaiskansamme. Unkarin kielessä on yhtymäkohtia kieleemme. Olen kerran käynyt Unkarissa (1975). Silloin tullimies laittoi puomiin punaisen ruusun meitä varten, koska olimme suomalaisia. Hän toivotti meidät tervetulleiksi Unkariin hyvin kauniilla ja koskettavalla tavalla, kuin sukulaiset konsanaan.

Toivottavasti tuo kommentoiminen onnistuisi paremmin ja useammilta. Mitä useampi kirjoittaja sitä mielenkiintoisempi ja "maukkaampi soppa" syntyy.
Oletko lukenut blogiani alusta asti?
Kun luette varhaisempia kirjoituksiani, niin voitte kommnetoida sinnekin. Ei haittaa vaikka vuosienkin jälkeen joku kirjoittaa mieleen tulevia ajatuksia. Spontaani kirjoitus on usein hyvin elävä ja virkistävä. On mukava löytää yllätyksiä, kun selaa vanhoja juttuja. Kirjoituksissani on monia kysymyksiä, joihin kukaan ei ole vastannut eikä reakoinut millään lailla. Kysymykset ovat olleet ehkä liian "simppeleitä" ja ne eivät ole ehkä kiinnostaneet lukijoita. Lukijoilla on mahdollisuus tehdä omia kysymyksiä ja toisilla lukijoilla on mahdollista vastata niihin. Olen avannut kysymyssivun, jonne nuo kysymykset voi kirjoittaa. Tällainen kommunikointi on rakentavaa.
Sinulla on hienot sanat tuossa alussa. Rakastettuna rakastaen! Olet löytänyt onnen Herran avulla! Lopussa on myös rakkauden täyttämät sanat. Kiitos niistä! "Mitä sydän on täynnä siitä suu puhuu!" Tämä tulee selvästi esille sanoistasi. Sen huomaavat varmasti kaikki lukijat ja iloitsevat sinusta. Herrakin iloitsee! Rohkaisuksi Sef. 3:17!