torstai 11. helmikuuta 2010

Ihmiset heräävät talviuniltaan!

Ihmiset ovat heräämässä talviuniltaan. Sen huomaa blogini sivuillakin. Monet ovat kommentoineet tekstejä ja kirjoittaneet ajatuksiaan ja tunteitaan ilahduttavan rohkealla tavalla. Huomaan, että uudet henkilöt ovat löytäneet tiensä näille sivuille.
Kävin äsken katsomassa varhaisempia kirjoituksia ja löysin yllätyksiä.
Sitten kun minulla on "aikaa", pyrin vastaamaan teille kaikille.
Odotan sellaista aikaa, kun lukijat vastaavat toisilleen ja lähettävät terveisiä anonyymeinä tai nimellään. Lukijoiden välinen kommunikointi tuo oman lisänsä blogiaineistoon ja monipuolistaa ja rikastuttaa sitä.
Kiitos teille kaikille mukanaolosta! Teidän kanssanne on mukava tehdä matkaa kirkkaudesta kirkkauteen!

7 kommenttia:

TOTUUS ja RAKKAUS !! kirjoitti...

En oikein löytänyt sivua jolle oisin kirjoittanut joten ajattelin laittaa tämän kirjoituksen tälle sivulle.
Kiitos sinulle lohdutuksestasi.Kyllä,elämäni on todellakin ollut hyvinkin ahdistavaa nuoruudestani asti.Niinkuin varmasti monella muullakin lopunajan uskovalla.
Olenkin ymmärtänyt tässä vuosien saatossa kuinka Herran käsi on vetänyt minut suuren pimeyden läpi omien tarkoitustensa takia.Olen saanut nähdä sellaista pimeyttä ja saatanan syvyyksiä ja ihmismielen pahuuttaa mistä Jeesus kertoo mm. Ilmestyskirjassa ja Hesekelissä.
Herra on kuljettanut minua syvissä vesissä ja näyttänyt paljon asioita,olen kierrellyt paljon maailmaa 24maassa ja Jeesuksen silmin ja tuntein katsonut maailman tilannetta ja ihmisten sekä eläinten tilannetta.Ja lopunajan merkkejä rappiosta niin uskovien kuin uskomattomien joukossa.
Sydämmeni huutaa Jeesuksen ja Isän syliin usein pelkästä järkytyksestä,kun silmäni ovat avautuneet näkemään Jumalan suurta suunnitelmaa ja kuinka ihmiset,uskovatkin kulkevat kohti tuhoaan,seurakunnista kun puuttu profetian Henki niin ihmiset käyvät tottelemattomiksi..jne..
Olen ollut Hengellisesti todella yksinäinen ja välillä kauhuissaan,kun ei ole ollut ketään jonka kanssa jakaa Jumalan suuria asioita,koska kukaan ei ole ymmärtänyt.
Jos olen erehtynyt kertomaan jollekin syvällisemmin on heti tullut vastustus,koska ei ole ymmärrystä.
Minulla on 2 todella ihanaa siskoa Ruotsissa ei vaan lihan mukaan vaan myös hengen mukaan,joiden kanssa sain Jumalan armosta suuria Jumalan asioita vaalittavakseni ja elettäväkseni todeksi.15 vuotta olen kasvanut Herran suojassa. Ja odottanut että sana jonka Hän minuua istutti on saanut juurtua ja ruveta elämään sielussani.Ei vaan kirjaimena vaan todellakin elävänä sisälläni,niinkuin Jeesus on elävä Sana ja Hän elää sisälläni ,Tunnen sen. Eikö se ole ihanaa!!!
Rakastan,Rakastan,Rakastan Herraani Jeesusta koko sielullani ja Jumalaani Israelin Pyhää ja Jumalan tahto on minunkin tahto!!!!muusta en välitä!
Olen niin onnellinen ja iloinen Arista rakkaasta puolisostani,hänen vilpittömyydestään,aitoudestaan,hellyydestään,rakkaudestaan ja TOTUUDESTAAN..
Olen ollut naimisissa kaksi kertaa aikasemmin ja ymmärran että myös näillä liitoilla on ollut Jumalan merkitys.Ensimmäinen päätyi eroon kun täytyi tehdä valinta Ihmisen ja Jeesuksen välillä.Herrastani en luovu!Toinen liitto särkyi haureuteeen,kun kaksi tietä eivät kohdanneet vaan jatkuivat eri suuntiin.
Jemala on näyttänyt näidenkin liittojen kautta ihmeellistä suuruuttaan ja ymmärrykseni on avautunut monessa asiassa näiden liittojen kautta.En kylläkään selvinnyt niistä ilman syviä arpeja ja siksi Ari on kuin suloinen balsami sielulleni puhtaudellaaan ja aitoudellaan kuin raikas vesi nääntyneelle.Kiitos kaikukoon korkeuksissa Isäni sydämmelle Jeesuksen kautta.Olen kuin Lintu jonka siivet ovat parantuneet ja voin nousta Isän valtaistuimen luo ylistystä laulaen ja kiitäen Isäni hyvyyttä!!!!!Niin Jumala on suuri ja ihmeellinen on hänen armonsa meitä kaikkia lapsia kohtaan!!!!!!Kiitän Jeesusta ja Isää Arista että saan rakastaa häntä niinkuin Jumala häntä rakastaa.On niin ihana rakastaa,kun toinen oikein janoaa rakkautta jota ei ole koskaan saanut,ja sama itsellä,on ihanaa kun joku rakastaa,kun ei koskaan ole tullut rakastetuksi. Jumala on RAKKAUS ja sitä olen saanut "opiskella"15vuotta ja tavoitellut Jumalan täydellistä Rakkautta joka karkoittaa pelon.ja rakkaus on lain täyttymys,silloin onnistumme pitämään Jumalan koko lain ja säädökset niinkuin Jeesus,Herramme ne täytti.
Kiitos sinulle rakas veljeni kun sain purkaa sisintäni,joka on ollut aika hiljaa monia vuosia. kun nyt pato on murtunut sisälläni. on vaikea olla hiljaa vai mitä?Herrasta me kerskaamme!!ja siitä puhumme mitä sydän on täynnä.Tätä löytyy sydämmeltäni!Suloinen Jumalan Rakkaus ja hyvyys kietoutukoon sinun ja perheesi ympärille terveisin Helena.

Paavo Hautala kirjoitti...

Rauhan ja ilon tervehdys Helenalle ja Arille!
Kiitos Herralle siitä ihmeestä, jonka Hän on sinulle ja Arille tehnyt. Tunnen Arin oikein hyvin ja hän juuri sellainen kuin kerrot. Minua siunaa valtavasti se, että Jumala johdatti teidät yhteen. Olemme rukoilleet Arin kanssa monet, monet kerrat hänelle sopivaa puolisoa. Nyt rukouksiin on tullut ihmeellinen vastaus. Totuus ja rakkaus ovat yhdistyneet liitossanne. Tämän ajatuksen kuulin Arilta ennen häitänne. Siinä on Jumalan voima, kun näin tapahtuu.
Helena on saanut olla Herran koulussa ja Ari myös. Nyt on tullut aika jakaa ylitsevuotavia siunauksia kaikille ihmisille. Siunausten maljanne ovat täynnä ja ne pursuavat yli äyräiden. Tämän blogin kautta siunaukset koskettavat kaikkia niitä, jotka lukevat elämän tarinaanne. Olette molemmat saaneet juoda myös katkeraa ahdistuksen vettä. Elämä ei ole ollut helppoa teillä kummallakaan. Maailman särkyneet lähteet eivät ole pystyneet sammuttamaan rakkauden janoanne. Herra on kohdannut teidät ja olette saaneet Häneltä pelastuksen ja autuuden vettä. Jumalan virta on vettä täynnä. Te olette saaneet sukeltaa tuohon armon virtaan. Uskon, että todistuksenne kautta monet tulevat uskomaan Jeesukseen ja rakastumaan Häneen niin kuin tekin olette rakastuneet Jeesukseen. Rakkauden kautta vaikuttava usko johtaa hyvän hedelmän kasvamiseen ja kypsymiseen.
Kylläpä Helena olet kiertänyt maailmaa "onnea etsimässä", mutta se ei löytynyt maailman turuilta. Kauan suljettuna ollut pato on nyt murtunut ja sydämestä tulee ulos sinne kertyneet kokemukset ja tunteet. Viikon kuluttua, jos Herra suo, tulen Rovaniemelle. Silloin minulla on etuoikeus tavata teidät. Keskustellaan sitten enemmän ja kiitetään yhdessä Herraa. Herra siunatkoon ja varjelkoon teitä joka päivä.
Rukousterveisin ja teitä siunaten!
Paavo + perhe

Paavo Hautala kirjoitti...

Helenalle!
Kerroit, että olet vieraillut 24 maassa. Olisi tietenkin kiinnostavaa tietää missä maissa olet seikkaillut?
Minulla on ollut mahdollisuus käydä 17 maassa.
Nämä maat ovat: Norja, Ruotsi, Tanska, Viro, Venäjä, Hollanti, Saksa, Itävalta, Unkari, Israel, Jordania, Egypti, Englanti, Kreikka, Espanja, Malta, Tsekkoslovakia.

Terho kirjoitti...

Onnea Arille ja Helenalle avioliiton johdosta! Jumalan siunausta elämäänne.

TOTUUS ja RAKKAUS !! kirjoitti...

Kiitos Terholle onnentoivotuksesta.Myös Jumalan Rakkaus sinua siivittäköön lähemmäs ja lähemmäs Isän sydäntä jonne sieluni alati kaipaa. Helena ja Ari

TOTUUS ja RAKKAUS !! kirjoitti...

Hei vaan.Kysymykseesi missä maissa olen seikkaillut vastaan iloisin sydämmin.Olen ollut pienestä tytöstä asti reissaaja totinen sellainen jo pienenä sain joskus kulkea isäni mukana postiauton kyydissä ja kait siitä on jäänyt kaipaus reissaamiseen ja toinen innoitukseni on autoilu.On kuin olisin syntynyt auton rattiin se onkin ainua paikka jossa todella tunnen olevani täydellisen rentoutunut ja levossa niin mieleltä kuin ruumiltanikin.Minun unelmani on ollut nuoresta asti ja josta piti tulla ammattini johon tähtäsin oli rekan kuljettaja ulkomaille,vaan toisin kävi kun tuli perhe ja lasten kasvatus ,niin täyty haudata omat haaveet perheen edestä.Mutta heti kun vain sain tilaisuuden niin olen sen ottanut riemuiten vastaan Sain tilaisuuden Herralta muutama vuosi sitten.kun sain "ylimääräistä"!?rahaa jolla ostin itselleni asunto-auton ja "Diseliä"ja matkaan joka kesti ensimmäisellä kerralla n.puolivuotta josta 3kk Israelissa. toinen reissu kesti kuukausia asuimme kaikenkaikkiaan n.4vuotta asunto autossa ja asunto-vaunussa.ja reissattiin minne tunsin Herran meitä johtavan.Yksin ajoin koko matkan läpi vuorten ja suurten kaupunkien ja tunsin suurta Jumalan siunausta koko reissulla (silloisella matkatoverillani ei ollut ajokorttia)Näillä reissuilla näin ja koin hyvin paljon asioita jotka Jumala minulle näytti. joita en koskaan olisi osannut edes aavistaa olevan edes olemassa jos olisin ollut paikoillani.Koin suurta tuskaa ja ahdistusta ja itkin tuhansiä litroja kyyneleitä Jeesuksen sylissä.Äidillenikin sanoin puhelimessa että on se äiti rakkaani niin surullista nähdä tätä elämää joskus Jumalan silmin,että minun tumman ruskeat silmäni ovat käyneet vaalean ruskeiksi niin niitä kyyneleitä olen vuodattanut eläinten ja ihmisten puolesta Isäni sydämmelle huudoin ja anomisin,Nämä maat olen kiertänyt kahteenkin kertaan ja siellä täällä kjokaisessa maassa,RUOTSI.TANSKA ,SAKSA.PUOLA SLOVAKIA UNKARI ROMANIA PULGARIA,KREIKKA .TURKKI.ITALIA.-ESPANJA.RANSKA.MONAGO.SERBIA.JORDANIA SYYRIA.ISRAEL.LIETTUA,LATVIA.EESTI.MAGEDONIA.... Kauneinta näistä maista oli mielestäni Krikka ja Jordania.Israelia tietysti unohtamatta.siellä vietin kauneimman ajan ystävieni parissa.Kunpa vielä Isä sois meille vielä uusia ulottuvuuksia matkailun ja autoilun merkeissä Häntä palvellen. Rakkaudella Helena.

Paavo Hautala kirjoitti...

Sinulla on paljon yhtymäkohtia Arin elämän kanssa. Olette molemmat asuneet asuntoautoissa. Rekkahommat ovat myös yhdistävä lenkki elämässänne. Olette vuodattaneet varmaankin yhtä paljon kyyneleitä kumpikin. Nyt nuo kyyneleet on pyyhitty pois.
Mukava, kun Terho hoksasi onnitella Aria ja Helenaa häiden johdosta. Kiitos Arille ja Helenalle esirukouksista Terhon ja hänen perheensä puolesta ja meidän puolestamme ja kaikkien blogilla kävijöiden puolesta. Teillä on avara sydän johon mahtuu monet esirukouskohteet. Tiedän, että Ari on palava rukoilija ja Helena myös. Muistamme teitä ja teidän läheisiänne rukouksin. Saakoon sukuihinne tulla herätys.
Teidän elämästänne tulisi mielenkiintoinen kirja. Sinähän voisit, Helena, kirjoittaa elämästänne kirjan. Siitä tulisi seikkailukirja!