tiistai 5. maaliskuuta 2013

Päivän tapahtumia

Aamulla minun piti rientää ensimmäiseksi rukouspuutarhaan. Eräs ihminen halusi rukousapua vaikean elämäntilanteensa tähden. Elämä menee helposti "solmuun", kun huolia kasaantuu paljon eri syistä. Herra voi avata solmut, avata ja sulkea ovia ja neuvoa meille oikean tien, vaikka se olisi hukassa. Jumalan apu on paras apu. Ihmistäkin kyllä tarvitaan kuuntelemaan ja rohkaisemaan ja joskus jopa neuvomaan ja opastamaan lähimmäistä oikealle tielle.

Kävimme tänään Kuusamon Tropiikissa. Meitä oli kuusi henkeä, Anne, Suvi, Mikael, Jessica, Vilma ja minä. Samalla porukalla kävimme viime kesänä Tukholmassa. Tropiikissa oli paljon väkeä. Talviloma on tuonut ihmisiä Kuusamoon. Huomaamme sen Kirpparilla ja Karpalossa. Anne ja Suvi kertoivat Karpalosta Tropiikin saunassa. Mainostaminen tehosi ja eräs oululainen rouva tuli poikansa kanssa syömään. Kuulin tänään ensimmäisen kerran ääneen lausutun ruokarukouksen Karpalossa. Sen piti tämä oululainen poika, josta on puhe. Nämä vieraat kävivät myös rukouspuutarhassa, josta he pitivät hyvin paljon. Ruokailijoita kävi tänään 47 henkeä. Toivomme, että päivittäinen kävijämäärä olisi pian 50.

Tropiikissa Mikael laski ensimmäisen kerran vesiliukumäestä. Laskimme yhdessä. Kun pärskähdimme altaaseen, niin vajosimme vähäksi aikaa veden alle. Minulla oli silmälasit ja ne irtosivat silmiltäni ja vajosivat altaan pohjalle. Onneksi löysin ne helposti, eikä kukaan ehtinyt astua niiden päälle.

Ei kommentteja: