torstai 14. maaliskuuta 2013

Ihan oikea prinsessa!

"Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt. Riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä!" (Ps. 118:24.)

Aurinko paistaa ja pakkasta on nyt -12 C. Kävin aamulla ulkoiluttamassa Toscan ja Nipsun. Mietin, että mitenkähän nämä kaverit tulevat suhtautumaan uuteen vauvaan.

Rukousaiheeni rukouspuutarhassa oli erityisesti Sinin synnytys. Lupauskiekossa oli teksti: 2. Kor. 4:6 "Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valo pimeydestä", valaisi sydämemme, niin että Jumalan kirkkauden tunteminen, joka loistaa Kristuksen kasvoilta, levittäisi valoaan."

Saakoon Sinin ja Terhon tuleva vauva osallistua Jumalan kirkkauden tuntemisesta ja levittää Kristus-valoa maailmaan, on rukoukseni rukouspuutarhasta taivaan pyhäkköön.

Odotin Terhon soittoa ja jännitin kovasti heidän puolestaan.

Matkalla kotiin, Kitronin puron kohdalla, sydämestäni kohosi laulu: "Lapsi on syntynyt maailmaan! Kiitos ja ylistys, Herra! Laulaessani tätä laulua ääneen, puhelin soi ja Terho ilmoitti, että TYTTÖ on syntynyt maailmaan! Kiitos, kunnia ja ylistys, Herra! Sinä olet elämän antaja!

Terho oli tyttärensä jo kylvettänytkin. Tärkeät mitat olivat seuraavat: paino 3450 g, pituus 50 cm ja pisteet 9/10 (pisteet olivat samat kuin Mikaelilla). Kello oli 10:54, kun Terho ilmoitti ilouutisen tytön syntymästä. Tarkkaa syntymäaikaa en vielä tiedä. Terho kertoi, että kaikki meni hyvin ja vauva ja äiti voivat hyvin. Tytär on Mikaelin näköinen. Hänellä on tummat hiukset.

Onnea ja Jumalan siunausta iloisen perhetapahtuman johdosta Sinille, Terholle, Mikaelille ja ihan oikealle, prinsessalle! Lähetin synnytysosastolle heti korusähkeen Sinille ja Terholle tyttövauvan syntymän johdosta.
Sain tietää myöhemmin, että tarkka syntymäaika oli 14.3.2013 klo 9:44.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut teille kaikille,pikku Prinsessan johdosta! TERV.SANNI.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!
Laila on siis vuoden vanhempi Allia, joten hän on nyt lähisukumme vanhin, koska Helka ja Paavo-isäni ovat nukkuneet pois. Kiitos tästä korjauksesta. En ole katsonut sukulistaa niin tarkasti, että tietäisin, kuka miehistä on vanhin?

Paavo Hautala kirjoitti...

Pystyitkö, Sanni, kuuntelemaan nuo laulut koneellasi, joiden linkit laitoin kirjoituksiini?

Anonyymi kirjoitti...

Niin Laila täyttää syyskuussa 89 v.jos Jumala suo,kotona on ja Kirsti tytär hoivaa häntä.On vielä ihan virkeä pystyy kyllä huolehtimaan kaikista toiminnoista itsenäisesti.
Heikki veli täyttää huhtikuussa 83v. on hyvässä kunnossa ja asuu yksin.
Kyllä kuuntelin ne laulut kauniita oli. Sulla taas runosuoni syttyi ilosta ja onnesta.Kiitos!

Paavo Hautala kirjoitti...

Laila on saanut elää kauan ja nähdä maailman kehittymisen monella eri alalla. Olen käynyt Heikin kotona, Karvialla. Hänellä oli siisti koti. Toivottavasti hänellä ei ole liian yksinäistä. Sano terveisiä, jos soittelette keskenänne.
Tänä aamuna tuo runo syntyi. Aurinko paistoi niin kauniisti ja ikkunasta avautui tosi kirkas ja runollinen näky. Kaikki olivat kirkossa iloisia ja onnittelivat meitä kovasti lapsen syntymän johdosta. Sitten, kun tyttö kasvaa isoksi, niin hän voi lukea blogilta, mitä hänen syntymänsä aikaan on tapahtunut. Talletin myös 14.3. päivän Koillissanomat-lehden. Siitä näkee mitä Kuusamossa tuona päivänä tapahtui.

Paavo Hautala kirjoitti...

Roosa syntyi Oulun sairaalassa keisarinleikkauksella torstaina 14.3.2013 klo 9:44.