tiistai 12. maaliskuuta 2013

Huippukivi asetetaan pian paikoilleen!

Serubbabelille annetut lupaukset rohkaisivat minua tänään.

"Näin kuuluu Herran sana Serubbabelille: - Ei väellä eikä voimalla, vaan minun hengelläni, sanoo Herra Sebaot. Mikä luulet olevasi, sinä suuri vuori, Serubbabelin edessä? Tasangoksi sinun täytyy tulla! Hän on asettava paikalleen ylimmän kiven, ja huudot kaikuvat: "Menestys tälle temppelille!" Minulle tuli Herran sana: Serubbabelin kädet ovat laskeneet tämän temppelin perustukset, hänen kätensä saattavat myös päätökseen temppelin rakentamisen. Ja te tulette tietämään, että Herra Sebaot on lähettänyt minut teidän luoksenne. Se, joka epäillen katseli vaatimatonta alkua, on iloitseva nähdessään viimeisen kiven Serubbabelin kädessä." (Sak. 4:6-9.)

Usein Herran työn esteenä näyttää olevan suuria vaikeuksien vuoria, mutta ne tulevat tasangoiksi Herran Hengen vaikuttaessa ja johtaessa Herran huoneen rakennustyömaata. Herra vie aloittamansa työn päätökseen. Herra itse asettaa huippukiven paikalleen ja silloin kuuluu huuto: "Menestys tälle temppelille!"

Nämä ajatukset tulivat minulle eläviksi, koska meillä on ollut suuri rakennusprojekti Herran temppelin työmaalla Kuusamossa. Meidän on koko ajan pitänyt luottaa Herran Hengen johdatukseen tämän rakennusprojektin aikana ja näin pitää tehdä edelleenkin. Edessämme on vieläkin jonkin verran "vaikeuksien vuoria", mutta uskomme niiden muuttuvan pian tasangoiksi. Huippukivi asetetaan pian paikoilleen!

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Häin kaasvosisi loistavan Herran kirkkautta, kuullessani suuren ilo uutisen. Saakoon Armo istuimelta tuleva sanoma jäkautua meidän jokaisen päälle siunauksen muodossa. Jumalalla on oma aika taulunsa. Siksi olkaamme kärsivällisiä odottaessaan Korkeimman Jumalan tahton toteutumista.
Runsaimmin siunauksin Ari

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Ari, kommentistasi. Hyvä, kun tulit Markun kaveriksi kirppikselle. Näin työ menee eteenpäin kahden ripeän veljen kautta. Siunausta työhönne!