sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Matka Rovaniemelle ja takaisin Kuusamoon meni suunnitelmien mukaan!

Lähdin tänään 24.3.2013 klo 7.00 Rovaniemelle Posion kautta ja palasin takaisin Kuusamoon klo 18.00. Matkaa kertyi 398 km. Tein matkan Annen autolla. Tiet olivat hyvässä kunnossa ja sää oli kirkkaan aurinkoinen. Yhtään eläintä ei tullut tielle. Auto sen sijaan oli lentänyt tien sivuun kyljelleen ja jonkun matkanteko oli pysähtynyt siihen paikkaan. Olikohan sillä paikalla tullut kuolonkolari?  Paluumatkalla en autoa enää nähnyt. Se oli varmaankin toimitettu tien sivusta pois.

Osallistuin PSL:n johtokunnan kokoukseen sihteerin ominaisuudessa. Kokous alkoi klo 11.00 ja päättyi klo 13.15. Tilaisuuden päätyttyä Soili vei minut kotiinsa ja antoi kirppiksellemme hyvää tavaraa. Hän on myymässä asuntoaan ja muuttamassa uuteen paikkaan. Muutos on hänelle tärkeä, miehensä kuoleman tähden. Soili on nyt valmis aloittamaan uuden elämän uudessa paikassa surunsa jälkeen. Elämä ei voi jäädä suruun vaan sen on jatkuttava.

Paluumatkalla pysähdyin N.P:n luona ja vein hänelle Herran pyhän ehtoollisen. Veli jaksoi hyvin, vaikka hänellä onkin hyvin korkea ikä. Hoitaja kertoi, että hänen kuntonsa on jopa kohentunut, koska hän on ulkoillut päivittäin.


Ei kommentteja: