perjantai 28. elokuuta 2009

Elämää Kuukkelintiellä

Naapuritalon remontti on jatkunut edelleen. Olen noussut katolle. Katon kuntotarkastus oli paikallaan. Useita kymmeniä kattonauloja piti poistaa ja vaihtaa ne peltikattoruuveihin. Sain avukseni Tonin. Toni tuli käymään Kuusamossa, koska hän palautti autoni, jonka lainasin nuorille pariksi viikoksi. Katto pitää ensin pestä panssaripesulla ja sitten alkaa katon maalaus. Ostin jo maalinkin. Arvaatko minkä väriseksi aion katon maalata?
Tällä hetkellä katon väri on vihreä.

Terho ja Sini ovat muuttaneet jo suurimman osan tavaroistaan uuteen kotiinsa. Muutossa on kova homma. Samalla tulee tehtyä inventaariota. Omakotitalot ovat oikeita "romunkeräyspaikkoja."
LVI-mies kävi tarkastamassa lämmönjakokeskuksen ja vaihtamassa uuden vesipostin talon päätyyn. Vanha vesiposti olikin epäkunnossa.

Veljekset Janne ja Jukka kävivät kylässä. He asuvat Oulussa. Tulivat auttamaan Terhoa ja Siniä muutossa. Heikki, Tarja, Ansku, Jani ja Alisa olivat myös muutto- ja siivoushommissa. Annella oli tänään vapaapäivä, joka meni keittiöhommissa. Rieskat, sämpylät ja muut herkut tekivät "kauppansa" ja maistuivat oikein hyviltä.

Kuulin tänään, että naapurin Maija on myymässä taloaan. Maija sanoi, että hänen talonsa olisi ollut Terholle ja Sinille oikein sopiva.

Huomenna on mukava mennä kirkkoon, sanaa tutkimaan, laulamaan ja rukoilemaan yhdessä sisarien ja veljien kanssa. Tutkimme edelleen Johanneksen kirjeitä. Raamatun tutkistelun aiheena on: "Jumalan Poikaan uskominen."

Naapuri pyysi minua katsomaan hänen puutarhassaan kasvavaa hienoa kasvia. Kukan nimi on Pikkuängelmä. Se olikin mielenkiintoinen ja herkkä kasvi.

Ei kommentteja: