lauantai 8. elokuuta 2009

Antikristuksen ja oikean Kristuksen välinen taistelu

"Lapseni, viimeinen aika on käsillä. Te olette kuulleet, että on tulossa Antikristus, ja niin onkin nyt monia antikristuksia ilmaantunut. Tästä me tiedämme, että viimeinen aika on käsillä." (1 Joh. 2:18.)
Antikristuksen ja oikean Kristuksen välinen taistelu alkoi taivaassa ja taistelu jatkuu kiivaana maan päällä koko ajan. Loppua kohden taistelu kiihtyy ja panokset kovenevat. Oletko varautunut taistelun ja petoksen huippuhetkiin?
Johannes, joka tunsi hyvin Kristuksen, varoittaa antikristuksesta, joka yrittää ottaa oikean Kristuksen paikan. Tätä vallankaappausta Lusifer yritti jo taivaassa. Hän ei pystynyt syrjäyttämään Kristusta taivaassa eikä hän pysty tekemään sitä myöskään maan päällä. Oveluudellaan ja viekkaudellaan hän kuitenkin kykenee eksyttämään monet ja irrottamaan monien otteen Kristuksen kädestä. Näin hän teki taivaassa ja näin hän tekee myös maan päällä. Antikristus osaa taidokkaasti tekeytyä Kristukseksi ja valkeuden enkeliksi ja saa jopa valitutkin johdetuksi harhaan. Ei siis ihme, että Jeesus ja hänen lähin opetuslapsensa, Johannes, varoittavat meitä tästä laittomuuden ihmisestä. Kaikkein voimakkaimmillaan antikristuksen eksytys on silloin, kun paholainen tekeytyy Kristukseksi, juuri ennen oikean Kristuksen saapumista noutamaan omansa taivaaseen. Valejeesus tulee esiintymään Jeesuksena niin puoleensavetävänä ja aidon tuntuisena, että sitä on mahdoton aisteillamme erottaa oikeasta Jeesuksesta.

Mistä voimme tunnistaa "valejeesuksen" oikeasta Jeesuksesta? Jeesus itse sanoo, että "hedelmistä te heidät tunnette." Valejeesuksen opetus voi ensivaikutelmaltaan tuntua oikealta ja se voi hurmata kuulijan kaikki aistit, mutta aikaa myöten antikristuksen lumous johtaa ihmisen harhaan. Paras suoja väärältä jeesukselta on tuntea oikea Jeesus mahdollisimman hyvin henkilökohtaisesti, Pyhän Hengen kirkastaman sanan kautta.
On myös hyvä huomata se tosiasia, että oikea Jeesus ei astele maan päällä, kun hän tulee hakemaan omansa taivaaseen. Hän tempaa omansa pilviin ja vie joukkonsa pois turvallisesti taivaan kotiin.

Ei kommentteja: