sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Turvapaikkahakemus Jeesukselle!

Syntiinlankeemus oli kuin suuri maanjäristys, jonka seurauksena valtava murheen tsunami syöksyi maailmaan. Viattomuuden koti menetettiin ja kirous alkoi vaivata koko luomakuntaa. Syyttäjän sormi nousi ylös ja katastrofin aiheuttajat alkoivat syyttää toisiaan ja etsiä vikoja kaikkialta muualta paitsi omasta sydämestään. Synnintunto, tulevaisuuden pelko, sielun alastomuus ja kuolema alkoivat vaivata ihmisen jokapäiväistä elämää. Menetykset seurasivat toisiaan nopeassa tahdissa. Kodista karkottaminen kirottuun maailmaan oli raskas isku. Tästä johtuvaa kompleksia kannamme sielussamme tänäkin päivänä. Kaikki ihmiset maan päällä ovat kuin pakolaisia, jotka etsivät turvapaikkaa ja lämmintä, onnellista kotia, jossa voisi elää vapaana huolista ja murheista.

Jumala ei jättänyt ihmistä oman onnensa varaan. Hänen rakastavat silmänsä seurasivat elämän kulkua. Hänen auttavat kätensä eivät olleet liian lyhyet auttamaan. Hänen korvansa kuulivat kaikki huokauksetkin ja saivat Jumalan sydämen tuntemaan sääliä ja rakkautta. Jumalalla oli varattuna ihmiselle tulevaisuus ja toivo päästä takaisin kotiin. Tämä toivo ja lupaus kotiinpaluusta antoi lohdutusta ja voimaa jatkaa elämää.

Kaksi vuotta sitten Suomeen ja muihin Euroopan maihin virtasi paljon turvapaikanhakijoita. Toiset ovat saaneet oleskeluluvan nopeasti, mutta toiset odottavat ja odottavat päätöstä tänäkin päivänä, eivätkä ole varmoja tulevaisuudestaan. Monet on palautettu takaisin kotimaahansa tai he ovat joutuneet etsimään turvapaikkaa muista maista.

Turvapaikka päätöksen odottaminen on kestänyt kauan. Positiiviset päätökset tuovat paljon iloa ja toivoa, mutta negatiiviset päätökset lisäävät epävarmuuden kuormaa entisestään.

Miten on meidän laitamme? Olemmeko saaneet positiivisen päätöksen luvatun maan hallitukselta uuden maan kansalaisuudesta?

Nyt meillä on vielä armon aikaa lähettää turvapaikkahakemus Jeesukselle. Hän ottaa asiamme käsittelyyn heti, kun käännymme hänen puoleensa, ja päätös tulee nopeasti, ja se on positiivinen, kun luovutamme elämämme hänen käsiinsä kokonaan!

Ei kommentteja: