maanantai 18. syyskuuta 2017

Entinen hallitus astuu pian voimaan!

"Ja sinä Karjatorni, tytär Siionin kukkula! Sinun luoksesi on tuleva, on saapuva entinen hallitus, tytär Jerusalemia vallinnut kuninkuus." (Miik. 4:8.)

Tehokkain tapa saada maan asiat sekaisin, on tuhota tuon maan hallitus. Eripurainen hallitus on voimaton pitämään asiat järjestyksessä. Ensimmäinen hyökkäys hallitusta vastaan tapahtui taivaassa, kun Lusifer kritisoi Jumalan hallitusta. Jumalan saama kritiikki johti tilanteen lopulta avoimeen kapinaan ja sotaan taivaassa. Kristuksen ja Saatanan välinen suuri taistelu jatkuu yhä, vaikka ratkaiseva voitto onkin jo saavutettu ristillä. Ihmisen rikottua Jumalan lakia, saatana sai liittolaisen ja oman hallintoalueen, jonne hän alkoi perustaa omaa valtakuntaansa.

"Kenen voittama joku on, sen orja hän on." (2. Piet.2:19.)

Saatana voitti ihmisen puolelleen paratiisissa ja ihminen menetti hänelle uskotun maata koskevan hallintavallan saatanalle. Ihmisestä tuli saatanan orja ja saatanasta tuli tämän maailman jumala.

Varastettua omaisuutta ei saatu takaisin ilman lunnaita. Lunnaat olivat niin suuret, ettei mikään luotu voinut niitä maksaa. Maailmankaikkeudesta ei löytynyt kuin yksi, joka kykeni lunastamaan maan ja maan päällä asuvan saatanan orjan. Jumalan oma ainoa Poika, Jeesus Kristus, joka on meidän Luojamme, on kukistanut saatanan ja kuoleman vallan, ja maksanut ihmisestä ja koko luomakunnasta äärettömän kalliin hinnan, ottamalla päälleen Jumalan pyhän lain rikkomisesta johtuvan kuoleman rangaistuksen. Jumalan oli otettava rangaistus päälleen, koska Jumalan lakia ei voitu muuttaa. Jos Jumalan laki olisi pitänyt muuttaa hallituksen eheyttämisen tähden, niin saatanan syytökset olisivat olleet oikeita. Nyt saatanan syytökset on paljastettu vääriksi ikuisiksi ajoiksi ja meidän luoksemme on tullut entinen hallitus, joka astuu pian voimaan, kun Jeesus tulee takaisin!

Ei kommentteja: