perjantai 29. syyskuuta 2017

Jumala on jo rakastunut meihin!

"Näin sanoo Herra: "Älköön viisas kerskuko viisaudestaan, älköön sankari voimistaan, älköön rikas rikkaudestaan! Jos joku kerskuu, kerskukoon siitä, että tuntee minut, Herran, joka toimin uskollisesti, oikeudenmukaisesti ja vanhurskaasti maan päällä, sillä sellainen on minulle mieleen, sanoo Herra." (Jer. 9:22,23.)

Viisaus, voima ja rikkaus ovat monien kerskauksen aihe. Nämä ovat niitä asioita, joita maailma arvostaa ja joiden avulla etsitään ihmisten suosiota. Todellinen menestys löytyy kyllä muualta. Jumalan viisaus ja maailman viisaus ovat erilaista. Jumalan viisaus on täynnä hyviä hedelmiä, mutta "riivaajien viisaus" pahoja hedelmiä.

Ihmisten kerskauksen aiheet paljastavat, mitä sydän on täynnä.

Paavalin kerskauksen aihe oli Jeesuksen risti. Tämä toi esille sen, mitä hän arvosti kaikkein eniten. Iankaikkista elämää ei voi saavuttaa muuten kuin ristin kautta. Risti, yhdessä uskon kautta vanhurskauttamisen kanssa, ovat pelastuskysymyksiä, joiden tunteminen ja vastaanottaminen vievät meidät perille Isän kotiin, josta olemme niin kauan olleet poissa.

Jeesuksen kautta saamme kaiken sen, mitä tarvitsemme, ollaksemme onnellisia ja eheitä kokonaisvaltaisesti! Jumalan ja Jeesuksen tuntemisessa on iankaikkinen elämä! Kun opimme tuntemaan Jumalan läheisemmin, niin rakastumme häneen! Jumala on jo rakastunut meihin!

Ei kommentteja: