torstai 21. syyskuuta 2017

Tulipalo, jota ei pystytä sammuttamaan!

"Mutta Herran päivä tulee kuin varas. Silloin taivaat katoavat pauhinalla ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, maa palaa ja kaikki, mitä siihen on tehty." (2. Piet. 3:10.)

Jumalan käskyjen rikkominen on vienyt ihmiskunnan suuren enemmistön kauaksi Jumalan tahdosta. Samat synnit, jotka rehottivat ennen vedenpaisumusta ovat saaneet ihmiset pauloihinsa tänäkin päivänä. Maa on tullut täyteen väkivaltaa, moraalittomuutta ja kaikenlaista pahaa. Kaikesta tästä tulee loppu, kun Jumala hävittää pahan tulella. Tuhannen vuoden rauhan ja onnen ajan odottajat tulevat pettymään, koska sellaista aikaa ei tule. Jeesus tulee takaisin ennen tuhannen vuoden ajanjaksoa ja sen jälkeen maa tulee olemaan autiona tuhannen vuoden ajan. Tätä Raamatun ilmoitusta ei kuitenkaan monet usko, vaikka se on ilmoitettu hyvin selvin sanoin.

Luonnonlakien säätäjä on suurempi kuin luonnonlait, sentähden maapallolla voi tapahtua luonnonlakien vastaisia asioita, kun Herran päivä tulee. Jumalan ääni yritetään vaientaa melulla, huvituksilla juhlilla, viihteellä, väärillä puheilla ja - toiveilla. Viisasten viisastelut yrittävät poistaa Jumalan tuomioiden tulemisesta johtuvat pelot. Paholaisen järjestämä huuma tekee ihmisistä välinpitämättömiä, kylmiä ja raakoja elämää kohtaan. Jumalan sana on turvamme, koska sana on Kristuskallio, joka ei petä. Nyt meidän rakentajien ei saa hylätä elämämme kulmakiveä, Jeesusta Kristusta! Pian syttyy sellainen suuri tulipalo, jota ihmisvoimin ei pystytä sammuttamaan. Uusi Jerusalem on tulenkestävä kaupunki. Tämän tulevan kaupungin asukkaat ovat turvassa tulenpaisumukselta! 

Ei kommentteja: