lauantai 4. tammikuuta 2014

Rakkaus saa sydämen puutarhan kukkimaan!


 
Eräs pariskunta Etelä-Suomesta on ollut lomalla Pohjois-Suomessa kaksi ja puoli viikkoa. He olivat tulleet tänne katsomaan talvea. He totesivat, että etelässä leikataan nurmikoita ja pohjoisessa hiihdetään ja lasketaan mäkeä. Suomi on pitkä ja vaihteleva maa. Heidän lomansa päätepysäkki pohjoisessa oli meidän kirkkomme. He osallistuivat seurakuntamme jumalanpalvelukseen ja toivat terveisiä etelästä. Meillä oli muitakin etelän vieraita. Saimme kuulla kaunista laulua ja kokemuksia Herran varjeluksesta ja johdatuksesta. Usko Jeesukseen on ihmeellinen asia. Se yhdistää kaikenlaisia ihmisiä toinen toisiinsa suureksi perheeksi.

Jeesuksen viimeisen rukouksen ytimessä oli yhteys. Yhteydessä on voimaa ja iloa. Valkeudessa vaeltajat kokevat todellista yhteyttä, koska heidän keskuudessaan vaikuttaa todellinen Jumalan rakkaus. Jumalan lapset tunnetaan maailmassa keskinäisestä rakkaudesta. Jumalan rakkaus ei lähde kenestäkään ihmisestä itsestään. Se vuodatetaan sydämiimme Pyhän Hengen kautta, kun anomme sitä rukouksessa ja vastaanotamme sen uskon kautta Kristukseen. Kyky rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta on Jumalan lahja. Jos elämästämme katoaa rakkaus, niin meidän on laskeuduttava polvillemme ja anottava tätä lahjaa Jeesuksen nimessä meidän Isältämme, joka on taivaassa. Isä kuulee meitä Jeesuksen tähden ja Pyhä Henki lähetetään luoksemme täyttämään sydämemme taivaallisella rakkaudella. Paha menettää silloin otteensa ja voimansa meissä ja kaikki elämään liittyvät asiat näyttävät tämän jälkeen paljon valoisammalta. Sydämen puutarhaan puhkeaa virvoittavia lähteitä ja rakkauden kukat kukkivat ja tuoksuvat hyvältä. Pyhällä Hengellä täytetty kristitty on Kristuksen tuoksu maailmassa. Puhuin tästä aiheesta vierailijoille Rukouspuutarhassamme, kun esittelin heille vesilähdettä ja kauniita kukkia ja muita puutarhan ihmeitä. Jeesus käyskenteli kanssamme siellä. Vierailijat totesivat, että käynti kirkossamme oli heidän loma-matkansa kokokohta. Rukoushetki puutarhassa jäi heille viimeisenä muistona Kuusamosta. Saakoon tämä hetki rohkaista heitä läpi elämän!
Kiitos kaikille mukanaolleille tämän sapatin keidashetkestä! Siunausta elämään! Rakkaus saa sydämen puutarhan kukkimaan!

2 kommenttia:

Seija kirjoitti...

Hei!
Olin eilen rukouspiirissä ja sain kohdalleni profetian tai tiedon sanat. Elämäni on kuin levitetty kangas joka on täynnä kirkkaita erivärisiä kukkia.
Olen ennekin saanut juuri kukista sanomia. Kuten että tulen tanssimaan kesäisellä kukkaniityllä.
Herra tahtoo sanoa että elämää ei tarvitse suorittaa vaan elää iloisena ja luottavaisena sillä kaikki on valmiiksi taisteltu Jeesus on sen tehnyt että meillä olisi elämä ja yltäkyllin.
Terveisin Seija

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Seija!
Kiitos rohkaisevasta todistuksestasi. Kukkaniitty on kaunis ajatus näin talvella. Uuden maan kukkaniityt ovat kauniita ja ikuisia. Jokainen siunattu hetki elämässä on kuin kukka niityllä. Sinulla on ollut ja varmaan myös tulee olemaan paljon siunattuja hetkiä. Kristuksen vanhurskauden lahja siunatkoon sinua joka päivä ja antakoon iloa ja lepoa Herrassa!
Terveiset perheellesi ja siunausta Uudelle Vuodelle 2014!