sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Laittakaamme herätyskellot soimaan!


 
Puhelu herätti minut tänä aamuna aikaisin. Soittaja oli niin innostunut Jumalan kosketuksesta, että hän ei malttanut odottaa pidempään, vaan halusi jakaa kokemuksensa jonkun ihmisen kanssa. Koska hän tunsi minut entuudestaan, niin hän päätti soittaa minulle. Puhelun aikana selvisi syy, miksi hän oli herännyt ajattelemaan rukouksen merkitystä ja tärkeyttä. Kerroin hänelle, että kansainvälinen Adventtikirkko on juuri viettänyt kymmenen rukouspäivää. Soittaja ymmärsi, että nämä rukoukset ovat vaikuttaneet häneen erittäin voimakkaalla tavalla. Hänelle oli tullut halu olla Jumalalle uskollinen myös kymmenyksissä ja uhrilahjoissa. Hän oli selvästikin syttynyt! Hänelle on tullut suuri halu ja tarve rukoilla ihmisten pelastuksen puolesta. Sain antaa hänelle muutamia rukousaiheita, jotka hän lupasi laittaa rukouslistalleen.

Soittaja kertoi, että meidän on nyt rukoiltava paljon Suomen kansan puolesta. Hän pyysi minua kirjoittamaan blogillani ja kehottamaan Suomen kansaa rukoilemaan lähestyvien eduskuntavaalien puolesta, että ehdokkaiksi asettuisi sellaisia ihmisiä, jotka uskovat Jumalaan ja Raamattuun. Oikeat kristilliset arvot tulisi nostaa kunniaan. Suomen kansan tulisi palata Jumalan luo. Jumalalla on ratkaisu kaikkiin Suomen ongelmiin. Jumalalle ei ole mikään mahdotonta. "Mutta joka huutaa avuksi Herran nimeä, se pelastuu." (Ap.t. 2:21.) Kun Suomi ja suomalaiset huutavat avuksi Herran nimeä, niin Herra kuulee huutomme ja pelastaa meidät. Kun Suomi ja suomalaiset pelastuvat, niin he tulevat  viemään pelastuksen sanomaa myös muihin maihin.

Jeesus tulee pian takaisin ja hän toivoo löytävänsä uskoa maan päältä. Hän haluaisi löytää maan päältä kokonaisen kansakunnan, joka on valmistautunut hänen tulolleen, joka toivottaa hänet tervetulleeksi ja rakastaa ja palvelee häntä kokosydämisesti. Haluathan sinäkin olla näiden ihmisten joukossa? Viisailla paloivat lamput ja öljyä oli astioissa. Meidän tulisi olla nyt viisaita ja herätä ajoissa, ennen kuin ylkä saapuu noutamaan morsiamensa häihin. Laittakaamme herätyskellot soimaan!

Kiitos A.S., soitostasi! Siunausta sinulle ja perheellesi ja kaikille läheisillesi! Herra pelastakoon kaikki sukulaisesi, naapurisi työtoverisi, ystäväsi, rukouskohteesi! Hän ottakoon heidät Herran sanansaattajiksi tähän lopunajan maailmaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Paavo : )

Kiitos että välitit ajatuksiani blogin lukijoille : ) olen todella kiitollinen Jumalalle saamistani rukousvastauksista ja ihmeellisestä avusta. Raamatun lukemisen ja rukoilemisen olen kokenut erittäin siunaukselliseksi ja kannustan kaikkia siihen. Olen myös huomannut hengelliset kirkon tilaisuudet voimaannuttaviksi, niistä saa aina jotain positiivista "evästä" elämään. Ihanaa kevään jatkoa kaikille !
Ystävällisin terveisin A.S.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos A.S., kommentistasi ja puhelusta tänä aamuna. Kiitos Herralle Raamattu- ja rukousherätyksestä, jonka olet saanut Jumalalta. Jumala tulee erikoisella tavalla siunaamaan sinua ja perhettäsi! Tervetuloa käymään Kuusamossa, koko perheenä!