keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Äidin poisnukkumisesta on nyt viisi vuotta!

Tässä kuvassa äitini (85 v.) tunnustelee äitienpäivä kukkaa, jonka lähetin hänelle 11.5.2008. Se oli viimeinen kukkatervehdykseni, kun äitini oli elossa. Seuraavan kerran toimme kukkia haudalle. Äitini eli tämän kuvan ottamisen jälkeen 8 kk ja 11 pv. Kuvan on ottanut Ritva-siskoni, Pomarkun vanhainkodissa. Kiitos, Ritva, tästä, kuvasta. Siinä on herkkä tunnelma!

"Ihmisen elinpäivät ovat kuin ruoho; hän kukoistaa kuin kedon kukka. Kun tuuli käy hänen ylitseen, ei häntä enää ole eikä hänen asuinpaikkansa häntä enää tunne. Mutta Herran armo on ikuisuudesta ikuisuuteen niiden yllä, jotka häntä pelkäävät, ja hänen vanhurskautensa kestää lasten lapsille, niille, jotka pitävät hänen liittonsa, muistavat hänen asetuksensa ja noudattavat niitä." (Ps. 103:15-18.)

Tänään tulee kuluneeksi viisi vuotta äitini Eeva Maria Hautalan kuolemasta.
Olen kiitollinen Jumalalle äitini kautta saamastani ajallisesta elämästä ja siitä, että hän opetti minua, pitämässään pyhäkoulussa, turvautumaan Jumalaan. Jumalan sanan kylväminen sydämeeni ei ole mennyt hukkaan! Paras perintö, minkä olen saanut, on Luottamus Jumalan voimaan. Tällainen perintö on paras mahdollinen, minkä vanhemmat voivat lapsilleen antaa. Jumalaan luottamista tarvitaan elämän jokaisessa hetkessä. Elämä ilman Jumalaa on onneton elämä.
Kiitos Jeesus uskovaisesta äidistäni ja kaikesta mitä olen hänen kauttaan saanut!

"Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, heidän ruumiinsa nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te, jotka tomussa lepäätte! Sinun aamukasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat esiin." (Jes. 26:19.)

Tämä Jumalan lupaus rohkaisee ylösnousemuksen toivolla ja jälleennäkemisen riemulla!

Tervehdin tällä sanalla myös kaikkia sisaruksiani ja heidän perheitään! Olkaa siunattuja Herrassa!

PS. Äitini synnytti maailmaan 11 lasta, joista on elossa tällä hetkellä 9, kolme poikaa ja kuusi tytärtä.

Ei kommentteja: