tiistai 28. toukokuuta 2013

Diabeteksen hoitoon erikoistunut Karpalokeskus Kuusamoon!

Koillissanomat julkaisi tämän päivän (28.5.) lehdessä Meille soitettiin palstalla seuraavanlaisen kommentin:
"Paavo Hautala kommentoi perjantain 24. toukokuuta lehden juttua Kuusamon kasvavista diabetesluvuista ja diabeteksen hoitoon käytettävistä euroista.

- Meillä on vastaus tähän ongelmaan, nimittäin Terveysprojekti Karpalo. Olen elävä esimerkki siitä, kuinka projektin oppeja noudattamalla voi parantua kakkostyypin diabeteksesta. Enkä todellakaan ole ainoa. Kuusmaossa vuonna 2010 diabeteksen hoitoon käytetyillä 1,25 miljoonalla eurolla pitäisi rakentaa Karpalon menetelmällä toimiva hoitokeskus", Karpalokeskus!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannatetaan :) Toteutuskelpoinen idea, Paavo.
Tuula osallistuu esirukoukseen ja haastaa muutkin mukaan. Hanke olisi aivan mahtava ja tosi tärkeä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Tuula, innostuksestasi ja rukouksista asian puolesta. Tämä haaste on vielä suurempi kuin Kasvisravintola Karpalo, joka toimii jo ihan mukavasti. Katsotaan sitten tulevaisuudessa, miten tämän haasteen kohdalla käy? Se olisi kyllä aivan mahtava juttu, jos se toteutuisi!
Olisiko sinulla, Tuula, mahdollisuus osallistua Toivonlinnassa pidettävälle Karpalo-kurssille?

Tänään saimme syödä Karpalossa mm. mahtavaa nokkoskeittoa. Niina teki sen niistä nokkosista, joita vein Karpaloon. Tänäänkin vein Niinalle yhden pussin nokkosia ja hän oli niistä iloinen. Eilen vein Karpaloon suuren määrän raparperiä, jotka sain hakea siitä samasta talosta, josta aikoinaan etsin Ranea. Olen kirjoittanut tästä tapauksesta blogillani.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Paavo. Niin mielelläni osallistuisin, mutta tytön vuoksi en voi, erittelemättä nyt syitä. Teette mahtavaa työtä! Olen useasti harmitellut, kun tätä etäisyyttä on näin paljon. Minulla on ollut neljä viikkoa kipsi oikeassa jalassa, kipsi vaihdettiin nilkkatukeen, kehräsluun murtuma, keppien varassa liikun ja nilkkatukea tulee pitää vielä noin kaksi viikkoa. Asuntovaunua laitettiin tytön kanssa kesäkuntoon. Olin tehnyt muutoksia laattakivien paikkoihin, vanhasta tottumuksesta astuinkin niin, että putosin jalkapöydän päälle koko painollani.
Lämpimät terveiset Annelle ja lapsillenne perheineen Tuulalta ja Katilta

Paavo Hautala kirjoitti...

Ikävä, kun loukkasit jalkasi jälleen. Toivottavasti paranet pian ja pystyt liikkumaan kunnolla. Ehkä joskus pääset tulemaan Kuusamoon, vieraaksemme!? Jospa vuoden päästä, 3.-8.6.2014 pääset Terveysprojekti Karpalo -kurssille Kuusamon Loma-Ajakkaan! Muistamme rukouksin!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sanomastasi. Kirjasin ensi vuoden almanakkaan ajankohdan, toivotaan parasta :)
Tuula

Paavo Hautala kirjoitti...

Ok.