keskiviikko 1. toukokuuta 2013

"Jumala, minuun koskee!"

Luin tänään Vapaakirkon pastori Antero Korhosen elämästä kertovan kirjan: "Jumala, minuun koskee!"
Matti Niemelä * Merja Pitkänen 1985 Kustannuskeskus Päivä Oy

Kirjan takakannessa esitellään kirja näin:
"Pastori Antero Korhonen tuntee sen kipujen kujan, joka vie paranemisen toivosta kuoleman porteille. Hän on kulkenut sillä kujalla kohta 20 vuotta (1985). Parhaassa miehuudessa iskenyt vakava sairaus on runnellut häntä raskaalla kädellä. Tässä kirjassa Antero Korhonen avaa sisintään. Hänen sanomansa lukijalle on rehellistä mutta valoisaa."

Raita Kortelainen löysi ko. kirjan kirppikseltämme. Hän luki sen ja suositteli kirjan lukemista minullekin. Kirja oli koskettava ja opettavainen. Kirjassa on 223 sivua, mutta sen lukeminen ei kestä kauan, koska kirja on mukaansatempaava ja se on kirjoitettu sopivan isolla fontilla, joten sitä on helppo lukea.
Anne lukee kirjaa parhaillaan ja saa sen todennäköisesti luettua huomenna. Raita ottaa kirjan mukaansa Imatralle. Raita on tällä erää kirppiksellä viimeisen päivän ylihuomenna eli perjantaina 3.5.2013.

Lämpimät ja siunaavat terveiseni Korhosen perheelle ja heidän läheisilleen Kuusamosta!

Voin suositella kirjan lukemista kaikille!

7 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Raita lähti tänä aamuna (3.5.2013) aikaisin kotiinsa, Imatralle. Kiitos, Raita, arvokkaasta työstä, Kuusamossa. Odotamme sinua ja ystävääsi uudelleen Kuusamoon. Sanoit nauttivasi tästä työstä. Tunsit sen omaksesi. Työtä jatkaa nyt Markku. Hänen pestinsä kestää toukokuun loppuun. Eila tulee Porista kesäkuun ensimmäiseksi viikoksi. Sen jälkeen ei ole tiedossa, kuka jatkaisi siitä eteenpäin. Olisiko sinulla mahdollisuus ottaa vastaan tämä tehtävä, vaikkapa vain viikoksi? Jos se on mahdollista, niin ota minuun yhteyttä ja sovitaan asiasta! Vapaaehtoistyötä tekevä kirppistyöntekijämme saa kirkolta ilmaisen majoituksen ja Karpalosta ilmaisen lounaan ma-pe.

Anonyymi kirjoitti...

Pastori Antero Korhonen oli tulisieluinen saarnaaja ja Herran sotilas.Tapasin hänet monta kertaa ja viimeisiä kertoja heillä käydessämme mieheni kanssa, hänellä edelleen sydän paloi kentälle ja toivo eli,että jospa Herra tekis ihmeen ja koskettais ja hän pääsis kentälle. Voi miten paljon on niitä joita Antero hoiti puhelimen välityksellä.Haluan siunata Vuokko vaimoa ja heidän lapsiaan perheineen.Antero ja Vuokko ovat molemmat kulkeneet raskaan taipaleen sairauden kourissa.Tämä kirja on aivan uskomatonta luettavaa.Sen kirjan jälkeenkin Antero joutui vielä moniin leikkauksiin.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos viestistäsi!Olipa mukava saada kommentti henkilöltä, joka tusi Korhosen perheen.
Kuulin Raijalta, että Antero on nyt kuollut. Kirjaan pitäisi kirjoittaa jatkokertomus.

Kimmo lähde kirjoitti...

Tulin herätykseen v-84 kuunneltuani Anteron kasetin : Jeesuksen tulemus ja nykyaika. Kuuntelin sen yli kymmenen kertaa.v.-85 rukoilin että jumala lähettäisi uskovia luokseni. Oulun kuusrockissa tuli kaksi uskovaa kertomaan Jeesuksesta. Menin teetupabussille ja puolestani rukoiltiin ja julistettiin synnit anteeksi. Usko on säilynyt! Sen jälkeen jaoin Anteron kasettia monia kappaleita. Nyt olen jo 53v,eronnut ja asunut täällä Ruotsissa 12v. Niin hyvin en ole pystynyt Jeesusta seuraamaan kuin olisin halunnut mutta hyvin hän on johdattanut! Kiitos Jeesus elämästä! Terveisiä anterolle taivaaseen!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Kimmo todistuksestasi! Herra sinua siunatkoon ja pitäköön edelleen hyvää huolta!

Unknown kirjoitti...

Iliman muuta jatko osa, minnuu on siunannu se kirja.Sillo ku assuin Suolahessa,kävin Anteroo jututtamassa.Tämä kirja on murtava kirja.Tännään alotin uudestaan lukkee sitä.Aattelin jotta yhelle tosi kippeelle immeiselle on myös ostettava tämä kirja,se antaa lohtua..Ite ku oon myös selkä ja sydän sairas immeinen,lohuttaa palijo tää kirja.Jeesus on kohtamme.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos kommentista! Sana ja kokemukset rohkaisevat! Hyvää syksyä!