perjantai 12. marraskuuta 2010

Tapasin tänään luonnontutkija Keijo Parkkusen

Koillismaan Uutiset -lehdessä 11.11.2010 oli mielenkiintoinen artikkeli Keijo Parkkusen ajatuksista. Keijo Parkkunen on turkulainen harrastajatutkija, joka väittää ettei mitään jääkautta maapallolla ole ollutkaan.
Kaikki maapallon muodonmuutokset ovat hänen mukaansa syntyneet vedenpaisumuksen yhteydessä.
Keijo Parkkunen on kirjoittanut Spede Pasasen kanssa kirjan: "Sateenkaaren tuolla puolen - Sadan vuoden harha-askel".

Keijo Parkkusen jääkausinäkemyksiin pääsi tutustumaan eilen ja tänään M-Marketin yhteydessä olevassa vanhan kioskin tiloissa. Asia kiinnosti minua niin paljon, että kävin katsomassa näyttelyä ja kuuntelemassa Parkkusen ajatuksia. Kuuntelin kiinnostuneena perusteellisen selvityksen hiidenkirnujen synnystä ja monista muista maapallon ihmeistä. Sain lainaksi pari kirjaa ja lehden. Keijo Parkkunen lupasi tulla käymään meillä kylässä, jatkamassa keskustelua, oikein ajan kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huomaa kuitenkin, että monet Parkkusen kirjan vuoden 1984 ja toisessakin painoksessa esittämät ajatukset on helppo torpedoida nykyisillä tiedoilla. Parkkusella on joskus aivan älyttömiä
väitteitä mm mammutin suusta löytynyt voikukka ei muka kasvaisi arktisissa oloissa. Sinänsä Parkkunen on ollut hyvä herättämään keksustelua aiheesta nimeltä jääkausi.

http://kiviapaja.wikispaces.com/J%C3%A4%C3%A4kautta+ei+ollut

Toki jääkausiteoriia on keskeneräinen ja
muuttuu vielä jonkin verran.

Tieteen teorioita kaatamaan pyrkivästä
kreationismista vielä sen verran, että koska se ei ole Raamatun tekstiä eli Jumalan sanaa,
niin loppujen lopuksi sillä pystyy olemaan vain toissijainen merkitys uskonnon kannalta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos anonyymille kommentista. Pitää käydä katsomassa kivipajan kirjoituksia. Se, että mammutin suusta on löytynyt ruohotuppo kertoo minulle sen, että eläimen on täytynyt kuolla äkkiarvaamatta ja nopeasti. Tämä puhuu vedenpaisumuksen puolesta, joka hukutti ne kesken syömisen.