maanantai 15. marraskuuta 2010

Keijo Parkkunen vieraili kodissamme tänään

Harrastajatutkija Keijo Parkkunen, Turusta, tuli tänään kylään kertomaan tarkemmin tutkimuksistaan. Hän ei usko jääkausiteoriaan ja miljooniin vuosiin, jotka olisivat muokanneet maan kamaran nykyisen kaltaiseksi.
Keijo Parkkusen mukaan vesi, sähkö, kova kuumuus ja paine ovat muovanneet maan kuoren sellaiseksi kuin me sen nyt näemme. Jääkausi ei ole siihen syynä. Parkkunen ei puhu miljoonista vuosista, vaan tuhansista. Hän uskoo vedenpaisumuksen synnyttäneen mm. hiidenkirnut, hiekka-aavikot, korkeat vuoret, syvät rotkot ja mannerlaattojen repeämät jne. Vedenpaisumuksen yhteydessä maapalloa kiertänyt vesivaippa tuli ryminällä alas ja sai aikaan ilmaston nopean kylmenemisen napaseuduilla. Näin syntyivät ikuisen jään ja roudan alueet maapallon navoille. Mammutit syväjäätyivät, ruoho suussa, Siperian laajoilla kentillä. Suuren sähkövarauksen seurauksena syntyivät mm. maan magneettikentät. Vesi, sähkö, kuumuus ja paine yhdessä porasivat hiidenkirnut koviin kallioihin ja kasasivat suuret kiviröykkiöt "pirunpeltoihin". Syvät kanjonit, rotkot, hiekkaharjut ja - erämaat syntyivät samojen voimien vaikutuksesta. Maapallo litistyi navoiltaan ja mantereet irtosivat toisistaan ja asettuivat niille paikoille missä ne ovat tänäkin päivänä. Parkkunen on esittänyt tutkimustuloksiaan ja havaintojaan jo 40-vuoden ajan. Hänen ajatuksiaan on pidetty huuhaana, mutta vuonna 2005 Parkkunen sai yllättäen joidenkin saksalaisten ja venäläisten tiedemiesten tuen väitteilleen.
Teillä on mahdollisuus tutustua Keijo Parkkusen ajatuksiin hänen kirjansa kautta. Kirjan nimi on: "Sadan vuoden harha-askel". Kirjaa on saatavana, ainakin Kuusamosta, M-Marketin kauppiaalta Reino Oikariselta.

Ei kommentteja: