keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Paperipalan arvoitus selvisi

Rovaniemellä eräs seurakuntamme sisar antoi minulle pienen Lapin Kansasta revityn paperipalan. Paperipalan koko oli 3 cm x 6 cm. Siitä ei selvinnyt lehden julkaisupäivää eikä kirjoittajaa. Osa tekstistä oli kokonaan poissa, koska pala oli revitty. Kappaleen loppuosassa oli niin mielenkiintoinen ajatus, että päätin ottaa selvää koko kirjoituksesta. Soitin Lapin Kansan toimitukseen ja antamieni tietojen avulla toimittaja löysi jutun kaivosmiehen nimen perusteella. Sain tänään koko artikkelin sähköpostiini. Artikkelissa ei ole kuitenkaan lehden julkaisupäivää.
Uutiskirjoitus on julkaistu seuraavilla uutiskanavilla: STT, AFP, REUTERS, DPA.
Otsikkona on: "Chile riemuitsi kaivosmiehistä"
Pelastus: "Tämä on Jumalan ihme"

Kirjoitan ko. kirjoituksesta saamani paperipalan sanoman kokonaisuudessaan. Tämä sanoma on viimeinen kappale ko. kirjoituksesta. Näin päättyy mielenkiintoinen uutiskirjoitus:

"Maanalaisen koettelemuksen rajuus kuvastuu joukon hengennostattajana pidetyn Mario Sepulvedan kommentista.
- Olen ollut Jumalan kanssa ja olen ollut paholaisen kanssa. He taistelivat minusta ja Jumala voitti. Tartuin parhaaseen käteen."

Olemme kaikki suuressa taistelussa, vaikka elämämme tuntuisikin olevan tyyntä ja rauhallista. Sieluista käytävä taistelu on rajua. Kun tartumme parhaaseen käteen, niin me pelastumme. Tuo käsi on ristiinnaulittu Jeesuksen Kristuksen käsi. Oletko sinä jo tarttunut tähän käteen? Jeesuksen ristiinnaulittu käsi on ojennettuna sinun ja minun puoleen ja tuo käsi on niin lähellä, että voimme tarttua siihen samalla tavalla kuin kaivosmies Mario Sepulveda.

Ei kommentteja: