perjantai 29. lokakuuta 2010

Matkoja ja esirukouspyyntöjä!

Lähden huomenna Kemijärvelle ja sieltä Rovaniemelle. Olen Rovaniemellä yötä ja tulen takaisin Kuusamoon sunnuntai-iltana, jos Herra suo.
Matka liittyy työhöni. Kyseessä on seurakuntavierailut ja PSL:n johtokunnan kokous. Anne jää "kotimieheksi" ja Terho tuuraa minua "pappina" Kuusamon kirkossa.
Kiitän esirukouksista matkani onnistumisen puolesta.
Hyvää rukousviikkoa kaikille blogin lukijoille.

Siskon poika, Valtteri Ylä-Jääski, tulee Nurmijärveltä Kuusamoon, lentäen. Lentolakon johdosta jännitimme, että pääseekö Valtteri tulemaan lentokoneella vai pitääkö hänen tulla junalla ja linja-autolla? Onneksi lakko loppui sopivasti tällä viikolla. Toivon Valtterille hyvää ja turvallista Lapin matkaa. Kone on Kuusamon kentällä lauantai-iltana klo 18:35. Anne tai Terho on sinua vastassa Kuusamon kentällä. Toivottavasti kahden viikon TET -jaksosta tulee sinulle mielenkiintoinen, opettavainen ja myös virkistävä kokemus, ja kirppiksemme ja Terhon koulu saavat reippaan työmiehen. Nähdään sitten sunnuntai-iltana! Mukava kun tulet! Olemmekin jo odottaneet sinua!
Muistetaan myös Valtterin matkaa rukouksin, että kaikki menisi hyvin!

3 kommenttia:

Terho kirjoitti...

Tervetuloa Valtteri Kuusamoon! Olemme odottaneet tuloasi...

Aila kirjoitti...

Vautsi, kahden viikon TET! Täällä meidän työyhteisössä ysiluokkalaisilla on viikko ja kasiluokkalaisilla vain kaksi päivää. Varmasti hekin tykkäisivät pidemmästä TETistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vain tervetulotoivotuksista! Täällä sitä sitten ollaan, turvallisesti perillä. On se kyllä mukavaa, kun saa olla vähän aikaa pois koulusta. Kaksi ensimmäistä työpäivää meni kyllä hiukan hukkaan, kun iski sellainen pieni flunssan poikanen... Mutta pääsen varmaan huomenna taas töihin, olo on jo varsin hyvä, kiitos Jumalan ja Paavon lääkkeiden!
Valtteri