tiistai 26. lokakuuta 2010

Esirukouspyynnöt ja rukousvastaukset löydät 2.5.2009 päivätyltä sivulta

Esirukouspalsta ja lukijoiden rukousvastauksia -sivu löytyy 2.5.2009 päivätyn sivun kohdalta. Löydät kohdan helposti ja nopeasti blogiarkiston kautta!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miehelläni on paljon velkaa,peliriippuvuutta,vakava sairaus (vatsasyöpä), sekä huoli lapsestaan jolla on masennusta.

Rakastan miestäni suuresti ja anon että hän sekä parantuu että pelastuu, mies ei ole koskaan vielä kokenut miten hyvä ja armollinen Jumala voi olla.Hänen elämänsä on ollut niin täynnä pettymystä ja surua. Pyydän koko sydämestäni , Jumala AUTA miestäni terveeksi ja kokemaan että jumala on todellinen hyvä isä !

Anonyymi kirjoitti...

Pyytäisin esirukousta puolestani, taloudellinen tilanteeni on ollut tosi huono jo puoli vuotta, taistelu tästä tilanteesta vie voimani. Olen äitiyslomalla, kohta kuuden lapsen äiti ja tuloni ovat tosi huonot. Laskut kasaantuu ja vuokria maksamatta. Hain oikeudesta apua, koska lasteni isä ei maksa elatusapua, en tiedä koska päätös tulee. Toivon että saisin täältä voimaa ja uskoa huomiseen.

Paavo Hautala kirjoitti...

En ole huomannut, että tälläkin sivulla on esirukouspyyntöjä. Katso 2.5.2009 päivättyä sivua. Siellä on paljon esirukouspyyntöjä. Sitä sivua seurataan säännöllisesti. Tulin tälle sivulle aivan sattumalta, kun tarkastelin aikaisempia kirjoituksiani.

Molemmilla teillä on suurta ahdistusta taloudellisten asioiden ja terveyden suhteen. Tarvitsette paljon voimaa, että kestätte koettelemusten keskellä. Toivottavasti Herra on jo auttanut teitä.
Pidän nyt rukouksen puolestanne ja toivon, että saisitte Jeesukselta sitä apua, jota nyt kipeimmin tarvitsette! Jeesukseen turvautuva saa varmasti aikanansa apua! Älkää lannistuko, vaan uskokaa ja luottakaa ja olkaa rohkeat! Jumalan rakkaus täyttäköön sydämenne!