sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Kirppiksellämme vaihtuu työntekijä

Raija Hännisen viimeinen kirpparipäivä oli tällä erää perjantaina 22.10.2010. Raija oli Kuusamossa kahteen eri otteeseen yhteensä kymmenen viikkoa. Raijan mies Jouko ja heidän pojanpoikansa Juuso tulivat hakemaan Raijan kotiin Varkauteen. Kuusivuotias Juuso-poika ehti käydä uimassakin Kuusamon uimahallissa. Raija kehui Kuusamon palveluja hyviksi, koska Juuso pääsi uimahalliin, ilmaiseksi.

Raijan kirpparityötä koskeva haastattelu tulee Nykyaika-lehteen. Koillismaan Uutisten toimittaja kävi ottamassa Raijasta ja Kurvisen rouvasta kuvan, joka onnistui mielestäni erittäin hyvin. Kurvisen rouva oli juuri tuolla hetkellä asiakkaana kirppiksellämme. Kurvinen sanoi, että hän onkin ollut nyt lehtikuvissa yhtenään. Kotipuutarha-lehden kansikuvassa on hänen kuvansa ja lehdessä kerrotaan hänen puutarhaharrastuksestaan.

Kiitos Raijalle ja kaikille muillekin, jotka olette tähän mennessä palvelleet kirppiksellämme. Työtä tulee jatkamaan Kuusamon työvoimatoimiston palkkaama työharjoittelija Sari. Hän aloittaa työnsä maanantaina 25.10.2010.
Sari on ollut kirkollamme työssä aikaisemminkin. Silloin hänen työkuvioihinsa kuuluivat siivous- ja keittiötyöt, kerhoavustus ja toimistotyö. Sari, olet tervetullut töihin maanantaina!

Ei kommentteja: