keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Työtä tarjolla!

Kaija Palosaaren työ Kuusamon ETRA ry:n kirppiksellä päättyi 31.8.
Eine Airaksinen jatkaa kirppiksellä 24.9.2010 saakka. Raija Hänninen tulee Varkaudesta 26.9. ja on luultavasti viikon verran kirppiksellä.
Työpaikka on avoinna Kuusamon työvoimatoimistossa työharjoittelupaikkana. Jos olet kiinnostunut tulemaan töihin työvoimatoimiston kautta tai vapaaehtoistyöläisenä, olet tervetullut. Järjestämme ilmaisen majoituksen kirkollamme.

Kirkon alakertaan tulee kangaspuut. Oletko innokas kutomaan mattoja? Jos tämä tieto innostaa sinua tulemaan Kuusamoon kutomaan mattoja, joita myydään kirppiksellä Karpalon hyväksi, niin ota minuun yhteyttä.
Jos varastoissasi on hyviä matonkuteita ja haluaisit lahjoittaa ne Kuusamon ETRA ry:lle, se olisi iloinen asia.

Hilkka-siskoni soitti tänään Nurmijärveltä ja kertoi iloisen uutisen. Valtteri haluaa tulla Kuusamoon TET-jaksolla tutustumaan työelämään. Järjestämme Valtterille marraskuun alussa kahdeksi viikoksi töitä kirppiksellä, toimistossani ja Terhon koululla kouluavustajan työtä. Innokkaasti odotamme sinua, Valtteri, Kuusamoon.
Monet tämän kesän leiriläisistä kaipasivat sinua leirille. He kyselivät minulta, että tuleeko Valtteri leirille? Kun kerroin heille, että et pääse tulemaan, koska olet Englannissa, kyselijöiden ilmeet ja eleet kertoivat, että he olisivat mielellään halunneet tavata sinut leirillä. Näytän sinulle sitten kuvia, kun tulet Kuusamoon.

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Minulle kyllä kertyy vähitellen varastoon matonkuteita, kun joka kesä yritän ehtiä vähän lisää leikellä. Kangaspuita ei itselläni ole, eikä mitään huikeaa maton tarvettakaan, joten jos ei täällä kotiseurakunnassa ruveta mattoja lähetysmyyjäisiin kutomaan, niin nämä joutaisivat Kuusamoonkin. Tosin en osaa sanoa, ovatko ne nyt niin hyviä matonkuteita...

Paavo Hautala kirjoitti...

Kyllä sinun matonkuteesi ovat varmaan ihan hyviä. Olemme iloisia, jos raskit niistä luopua ja antaa Karpalon hyväksi. Niillä ei ole kiirettä, koska meillä on jo valmiina matonkuteita jonkin verran. Kangaspuut ovat vielä osina kirkkomme alakerrassa, koska Terho ei ole ehtinyt niitä vielä koota. Loimetkin ovat jo paikoillaan.

Tulimme tänään Kajaanista ja matka meni hyvin. Kirjoitan matkakertomuksen pääsivulla.

Kun avasin koneeni, niin Aila oli ensimmäisenä ottamassa meitä vastaan kirjoituksellaan. Tuli kotoinen hyvä olo. Kuin olisit ollut Kuusamossa meitä vastaanottamassa.