maanantai 6. syyskuuta 2010

Kirppistavarat tekivät kauppansa!

Kun ilmestyin tänä aamuna kirkkomme pihaan peräkärry täynnä kirppistavaraa, niin kohta alkoi aikamoinen vilske peräkärryn ympärillä. Joukko venäläisiä ja muutamia suomalaisia alkoivat ostaa tavaroita suoraan kärrystä. Noin kuusikymmentä asiakasta kävi päivän aikana ja kirppis teki myyntiennätyksen.

Kuulin tänään Raijalta, että hänen mukanaan tulee syyskuun lopulla matonkutojaekspertti Kuusamoon, joka alkaa paukuttamaan mattoja oikein urakalla. Nyt niitä matonkuteita sitten tarvittaisiin. Jos sinulla on matonkuteita valmiina varastossa, niin voisitko lähettää kuteita vaikka matkahuollon kautta Kuusamon ETRA ry:lle, ositteella: Kitkantie 37, 93600 Kuusamo?

3 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Ahaa, syyskuun loppuun mennessä tarvittaisiin siis kuteita. Täytyypä ottaa Heikin kanssa puheeksi, lähdetäänkö tuomaan vai laitanko linjapiilillä tulemaan.
Toinen asia: "kakkosblogissani" olisi sinullekin tunnustusnappi ja haaste. Voit halutessasi käydä tutustumassa osoitteessa http://unienpuutarha.blogspot.com
PS. Olipa hauska ja osuva sanavahvistus: VIRSI!!

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Aila!
Kävin katsomassa tuota haastetta. Siellä oli tosiaan haaste minulle ja miehellesi. En ole vielä perillä siitä, mitä haaste tarkoittaa. Tutustun siihen paremmin, kun Janne tulee kahden viikon päästä Kuusamoon. Voimme katsoa hänen kanssaan yhdessä. Hän osaa käyttää konetta hyvin.
Maalausurakkani on vielä kesken, koska olen tehnyt muita hommia välissä.

Jos päätätte tuoda matonkuteet Kuusamoon, se olisi kiva juttu. Toinenkin vaihtoehto on ok. Kolmas vaihtoehto olisi Jannen kyydissä.
Janne tulee autolla Oulusta 17.9. meille kylään ja hänen autossaan ne tulisivat myös Kuusamoon. Voisin antaa Jannen puhelinnumeron, jos päädytte tähän ratkaisuun. Ouluun olisi lyhyempi matka kuin Kuusamoon, jos aikataulunne on tiukka.

Aila kirjoitti...

Voisit varalta laittaa Jannen numeron minulle, joko kännykkään tai sähköpostiin, niin on tosiaan lisävaihtoehtoja.