lauantai 18. syyskuuta 2010

Muuttolinnuilla on käynnissä majan muutto

Näin menneellä viikolla kaksi joutsenauraa matkalla etelään. Toisessa aurassa oli kaksitoista ja toisessa kahdeksan joutsenta. Tänään kun tulimme kirkosta näimme satapäisen vesilintuparven. Tämä uumoilee ilmojen kylmenemistä. Lintujen muuttomatkalle lähtö on aina kaunis, mutta haikea näky.
Kuka antaa linnuille käskyn muuttaa majaa? Jumala on "asentanut" lintujen päähän aivan kuin pienen "vastaanottimen", johon Jumala lähettää viestin, että nyt olisi aika lähteä lämpimämmille seuduille.
Eläimille annetut vaistot ja aistit ovat ihmeellinen luomisteko. "Mutta kysypä eläimiltä, niin ne opettavat sinua, ja taivaan linnuilta, niin ne ilmoittavat sinulle" (Job.12:7).

3 kommenttia:

Sanni. kirjoitti...

Hei!
Eilen kuule,kun menin kokemaan verkkoja,niin 2 komeaa kurkiauraa lensi järven yllä ,ja kyllä ne tekivät minulle kauniin näytöksen.Kaartelivat kaunan ja lauloivat hyvästejä, sitten jatkoivat matkaa etelää kohti.Olin aivan liikuttunut.
Hyvää syksyä sinne teille!

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Sanni!
Olipa sinulla hieno hetki verkoilla. Yksikin kurkiaura on upea näky, saati sitten kaksi. Kurkien laulu kuuluu kauas ja kun niitä on monta laulu kuuluu vielä kauemmas. Ajatuksissani istuin Annen kanssa veneessä kanssasi ja nautin vaikuttavasta hetkestä.
Kiitos kun kirjoitit kokemuksestasi.
Kiitos, samoin sinulle hyvää syksyä!

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Elämä käsissämme Jumalan Rakkauden kaitselmassa.
Olemme itse vastuussa elämämme kulusta sekä ja sisällöstä,luomme oman elämämme .
(Ihminen tunne itsesi)
ruokasi olkoon elämän sana .

Itse olen kokenut useasti kun tulee aika pakata vähäiset tavarani ,ja muuttaa paikkaa jonne elämän lähteen purot virvoittaisi sieluani.
Asunto- vaunu on minun majataloni jota liikuttelen kun sydämmessäni soi kutsu lähteä taas matkaan. tie on kuin kotini: Jeesus antoi meille tien kotiin,
Jeesus sanoi , minä olen tie totuus ja elämä, ota ja seuraa minua, Jeeus on aura jota seurata muutto matkalla taivaan kotiin.

Niin kuin muuttolintusen tie : virressä Elämä kiitävi kirkauden rannalle, kuunellessa tätä koskettavaa laulua joka kerta minun sydämmestäni juotaa Jum alan kyyneleet , ikään kuin ne olisi lohdutus Elämän tien sisällöstä .
Psalmi 31:8
Minä iloitsen ja riemuitsen sinun armostasi ,kun
sinä katsoit minun kurjuuttani ,tunsit minun sieluni ahdistukset .
siunauksin Ari