maanantai 20. syyskuuta 2010

Vuosilomani päättyi tänään

Tänään lomani loppui ja työt alkoivat. Piti mennä kirjakauppaan ostamaan ensi vuoden päivyri, johon on hyvä tehdä suunnitelmia. Ensimmäinen tehtäväni oli etsiä ensi kesän leiripaikka. Loma-Ajakka on ollut hyvä kohde. Olemme pitäneet siellä leirin nyt kahtena kesänä peräkkäin. Ensi kesän leiri pidetään muualla, että saamme suunniteltua erilaisen ohjelman. Olemme pitäneet kaksi leiriä Jokijärven leirikeskuksessa, Taivalkoskella. Siitä on jo useampi vuosi aikaa, joten päätin kysyä tarjousta heiltä. Neuvottelujen jälkeen tein varauksen Jokijärven leirikeskuksesta 1.-10.7.2011 väliselle ajalle. Sain tietää, että Taivalvaaralle on rakennettu hieno seikkailupuisto, jossa voi tehdä mielenkiintoisia aktiviteettejä. Pelata frisbeegolfia ja laskeutua köysiä pitkin ainakin kuusitoista metriä alaspäin. Tapaan 5.10. Petri Voutilaisen Taivalkoskella, jonka kanssa pääsen suunnittelemaan tulevan leirin seikkailuosioita.
Samana päivänä meillä on Iloinen mieli-avustustapahtuma Taivalkoskella. Samalla viikolla avustamme Kuusamoa, Posiota ja Sallaa. Töitä on siis tiedossa heti alkuunsa loman jälkeen.

Tänään meillä kävi taloustutkimuksen työntekijä, joka esitti monia kysymyksiä. Useat kysymykset koskivat RAY:n rahapelejä. Sama henkilö oli käynyt meillä yli kaksikymmentä vuotta sitten Tornion kodissamme, mutta erilaisen asian merkeissä. Hän tunsi minut, mutta minä en muistanut häntä. Maailma on pieni!

Pidämme lauluseurat kotonamme 2.10. klo 13.00. Sinäkin olet tervetullut mukaan!

Ei kommentteja: