perjantai 10. syyskuuta 2010

Rakkaus voittaa vihan kolme nolla!

Tiistai 11.9.2001 on esillä jälleen huomenna. Siitä on jo yhdeksän vuotta, vaikka tuntuu kuin se olisi tapahtunut aivan äskettäin. Onneksi amerikkalainen pastori ei toteuttanut uhkaustaan. Tilanne oli vakava ja pelottava. Viha synnyttää aina vihaa ja viha kypsyy aikaa myöten kostoksi. Rakkaus voittaa vihan kolme nolla ja silloin kaikilla on hyvä olla.
Viha ei lähde sydämestä pois ilman anteeksiantamusta. Antaa anteeksi ja saada anteeksi on parasta lääkettä koko maailmalle!

Rukoilemme huomenna rauhan puolesta!

2 kommenttia:

TOTUUS ja RAKKAUS !! kirjoitti...

VAPAUTTAVA JEESUKSEN KRISTUKSEN KIRKKAUDEN,RAKKAUDEN JA TOIVON EVANKELIJUMI!!

Room;3.200-28
Sen tähden,ettei mikäään liha tule Hänen edessään vanhurskaaksi LAIN TEOISTA; sillä lain kautta tulee synnin tunto.
Mutta NYT Jumalan vanhurskaus josta laki ja profeetat todistavat,on ilmoitettu ilman LAKIA.
Se Jumalan vanhurskaus,joka USKON kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille jotka USKOVAT;sillä ei ole yhtään erotusta.
Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat LAHJAKSI vanhurskauden HÄNEN ARMOSTAAN sen lunastuksen kautta,joka ON JEESUKSESSA KRISTUKSESSA,jonka Jumala on asettanut ARMOISTUIMEKSI USKON kautta Hänen VEREENSÄ,osoittaakseen vanhurskauttaan:
Koska Hän on JÄTTÄNYT RANKAISEMATTA ENNEN TEHDYT SYNNIT!!!
Niin päätämme,siis että ihminen vanhurskautetaan USKON kautta ILMAN LAIN TEKOJA.
Room;5.1-2
Koska me siis olemme USKOSTA vanhurskaiksi tulleet,niin meillä on rauha Jumalan kanssa!Meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!! Jonka kautta myös olemme USKOSSA saaneet pääsyn tähän ARMOON,jossa me nyt olemme ja meidän kerskauksemme on JUMALAN KIRKKAUDEN TOIVO!!!
Gal;5.4
Te olette joutuneet pois Kristuksesta te jotka tahdotte LAIN kautta tulla vanhurskaiksi;te olette langenneet pois ARMOSTA!!
Jer;3 22
Palatkaa takaisin te luopuneet lapset niin minä parannan teidän luopumuksenne"katso me tulemme Sinun tykösi,sillä Sinä olet Herra,meidän JUMALAMME!!! Halleluja! helena

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Helena hyvistä Raamatun teksteistä. Evankeliumin sanan lukeminen ja kuuleminen on aina sielua virvoittavaa ja elähdyttävää.
Hyvää ruskan aikaa ja siunausta sinulle!