keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Vauhti päällä!

Kasvihuone on nyt siinä kunnossa, että istutin siihen Annen ostamat taimet. Tomaatin taimet olivat jo kukalla. Kurpitsan taimissa oli nuput, mutta kurkun taimet olivat melko pieniä. Kesä taitaa kuitenkin olla jo niin pitkällä, ettei mahda ehtiä tulla satoa.

Tänään oli kiireinen päivä. Ravasimme kaupunkia ristiin rastiin ja teimme ostoksia. Siivosimme kirkolla majoitustiloja. Kasvisravintola Karpalon tilat ovat nyt tarpeen. Ne ovat vielä tyhjänä ja sinne voi hyvin majoittaa leiriläisiä, joista suurin osa saapuu jo huomenna. Karpalon puolelle sopii 15 poikaa. Siellä on nyt patjat, tyynyt ja peitot valmiina. Kirkon tiloihin mahtuvat muut vieraat oikein hyvin. Rukoilin päivällä, että Herra lähettäisi jonkun siivoamaan kirkon, koska emme olisi millään ehtineet sitä tehdä. Sitten minulle soitti Marjatta Ollikainen, joka oli tullut miehensä Juhan kanssa kylälle asioimaan. Marjatta ja Juha asuvat Lohjalla. He ovat juuri rakentaneet kesämökin Hossaan. Kysyin heiltä apua kirkon siivoamiseen. He halusivat ystävällisesti auttaa meitä. He siivosivat kirkon erittäin siistiksi. Kiitos Herralle rukousvastauksesta ja sydämellinen kiitos ystävillemme. Teitte suuren palveluksen. Jumala palkitkoon runsaasti palvelutyönne. Veimme jälleen yhden kuorman tavaraa Loma-Ajakkaan. Leirikioskin tarvikkeet ja paljon muuta. Sillä välin kun avustajani tyhjensi peräkärryä, minä juoksin metsässä viemässä rastitehtävät paikoilleen. Autonavaimet jäivät yhdellä rastilla maahan, mutta löysin ne paluumatkalla ja pääsin jatkamaan matkaani hiekkatie "pölisten." Tai oikeastaan ravasta roiskuen, koska tie oli märkä sateen jälkeen. Tulee taas mieleeni erään papin sana poliisille, kun hän oli saanut ylinopeussakon. Tämä työ on sellainen, että tässä pitää ajaa kuin paholainen. Aikatauluni oli erittäin tiukka. Minulla oli hierojalle aika klo 19.15, koska selkäni ja niskani ovat jumissa. Vähemmästäkin! Myöhästyin pari minuuttia.
Kylläpä oli napakka käsittely. Olenkohan huomenna mustelmilla.
Illalla postia tutkiessani käsissäni oli muistutus siitä, että vuoden aikana saa tulla vain kolme sakkoa ja sitten otetaan kortti pois. Tämä oli minulle aiheellinen huomautus.

Ei kommentteja: