perjantai 1. marraskuuta 2013

Aulikki Hartikaisen ja Veijo Piipposen yleisötilaisuus Kuusamossa ma 30.12.2013 klo 17-21


        
TV7:stä tutut Aulikki Hartikainen ja Veijo Piipponen tulevat Kuusamoon maanantaina 30.12.2013. He pitävät yleisötilaisuuden Kuusamon kaupungin valtuustosalissa klo 17-21. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kuulemaan Jumalan sanaa. Tarkemmat tiedot tilaisuudesta tulevat Koillismaan Uutiset -lehteen lähempänä tapahtumaa.

2 kommenttia:

Paavo Hautala kirjoitti...

Kuusamon valtuustosaliin oli kokoontunut tänä iltana ma 30.12.2013 klo 18.00 mukava joukko kuulijoita, jotka kuuntelivat suurella mielenkiinnolla Aulikki Hartikaisen ja Veijo Piipposen rohkaisevia kokemuksia heidän työkentiltään ja heidän omista uskon kokemuksistaan sekä Herran sanasta.
Minulla oli etuoikeus toivottaa heidät Kuusamoon tervetulleiksi ja johtaa tilaisuus.

He vierailivat Kuusamon adventtiseurakunnassa ennen kokousta ja tutustuivat tiloihimme, Karpaloon ja Rukouspuutarhaan. Palava rukoushetki Rukouspuutarhassa innoitti ja jäi mieleen.

Kiitos, Aulikki ja Veijo, vierailustanne! Siunausta elämäänne ja työhönne! Muistamme teitä rukouksin!

Paavo Hautala kirjoitti...

Sain 14.1.2014 Veijo Piipposelta ja Aulikki Hartikaiselta lahjaksi kirjan: "Kunnioituksen kulttuuri". Olen nähnyt tämän kirjan mainoksen TV7:ssä. Kun näin tuon mainoksen ensimmäisen kerran, niin ajattelin, että tuon kirjan haluaisin joskus lukea. Toivon, että tämä kirja antaisi meille hyviä neuvoja seurakuntatyöhömme Kuusamossa.
Kiitos, Aulikki ja Veijo, lahjastanne! Siunausta työhönne ja elämäänne!