sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kansainvälisen Adventtikirkon rukousviikko 2.-9.11.2013


                     
Kansainvälisessä Adventtikirkossa alkoi eilen rukousviikko (2.-9.11.2013). Kuusamossa huomioimme tämän viikon siten, että kokoonnumme joka päivä rukouspuutarhaan aamuisin klo 10.00 ja iltaisin klo 18.00. Jokainen voi itse valita kumpi aika hänelle sopii parhaiten.

Rukousviikon teema on: "Ja he seurasivat häntä". Tämän vuoden rukousviikkolukemiset kutsuvat meitä uudistumaan hengellisessä elämässämme ja vahvistamaan suhdettamme Jeesuksen kanssa. Pyhä Henki voi ja haluaa uudistaa ja elvyttää kaikki Jeesuksen seuraajat. Toivomme, että lapset tulevat vanhempiensa kanssa mukaan. Saustin Mfune on kirjoittanut lapsille mahtavia kertomuksia. Toivottavasti rukouspuutarhaan tulee myös lapsia, joille voimme lukea nämä opettavaiset kertomukset, ja rukoilla heidän puolestaan ja heidän kanssaan. Aikuisten rukousviikkolukemiset on kirjoittanut Larry Lichtenwalter.

Nykyaika-lehti 24/2013 esittelee rukousviikkolukemisten kirjoittajat seuraavasti:

   
Larry Lichtenwalter on toiminut yli kaksikymmentä vuotta Michiganin Berrien Springsissä seitsemännen päivän adventistien Village-seurakunnan pastorina. Hän on suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon Andrews-yliopistossa pääaineenaan etiikka ja toiminut säännöllisesti opettajana Andrews yliopiston teologisessa seminaarissa. Hänellä ja hänen vaimollaan Kathiella on viisi poikaa ja kaksi miniää. Vähän aikaa sitten Lichtenwalterit hyväksyivät kutsun palvella libanonilaisessa Middle East -yliopistossa, jossa Larry tulee toimimaan teologisen tiedekunnan dekaanina sekä islamilaisten ja arabialaisten opintojen laitoksen johtajana.

    
Saustin Mfune on syntyisin Malawista. Hän on nykyisin kansainvälisen adventtikirkon lastentyön jaoston apulaisjohtaja. Ennen tätä Mfune toimi Malawin unionin johtajana. Mfunella on paljon kokemusta lastentyöstä, sillä hän on toiminut lapsi- ja nuorisotyön sekä seminaarin johtajana entisessä Itä-Afrikan osastossa (1996-2002). Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja vanhemmille ja lapsille. Mfunella on vaimonsa kanssa neljä lasta ja yksi lapsenlapsi.

Rukousviikon tilaisuudet ovat avoimia kaikille! Jumala on tarkoittanut, että hänen rukoushuoneensa on kaikkien kansojen rukoushuone, jonne muukalaisetkin ovat tervetulleita rukoilemaan ja etsimään Herraa!

"Ne, jotka todella etsivät yhteyttä Jumalaan, heidät nähdään rukouskokouksessa!" (TKL)

Olet lämpimästi tervetullut kanssamme etsimään Herraa!
 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Muistakaa minua ja miestäni rukouksin ensi viikolla. Tarvitsemme Pyhän_hengen tuoretta kosketusta elämäämme jotta pääsisimme eteenpäin Jumalan johdatuksessa ja löytäisimme toisemme sielunkumppaneina ja saisimme rauhan ja ilon joka on pitään ollut hukassa.
Kaipaan niin kovasti suurempia ihmeitä elämäämme.
Kiitos Taivaan Isälle jo etukäteen.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tulin juuri rukouspuutarhasta, jossa luimme Raamattua, lauloimme ja rukoilimme. Vien rukouspyyntösi aamurukouspiiriin. Kopioin sen tästä blogiltani ja laitan sen rukouspuutarhaan, jossa sitä muistetaan viikon aikana päivittäin. Saakoon Herra vastata siihen tahtonsa mukaan, niin että tulet autetuksi ja lohdutetuksi ja asiat selviävät parhain päin!

Paavo Hautala kirjoitti...

Muistimme teitä tänä aamuna rukouksin ja laitoin rukouspyyntösi esirukouspyyntölaatikkoon, josta pyynnöt otetaan esille kahdesti päivässä, aamulla klo 10 ja illalla klo 18. Pyysin Herraa kuulemaan pyyntönne heti ensimmäisellä kerralla ja vastaamaan teille tahtonsa mukaan!

Kun Herra vastaa pyyntöönne, niin voisitko kirjoittaa vastauksen, rohkaisuksi siitä, että Herra kuuli rukoukset!