torstai 21. marraskuuta 2013

RUKOUSVARTIO 24/7/365 SUOMEN PUOLESTA


         

Yli 30 vuotta sitten eräs sotainvalidi kertoi minulle näystään. Näky oli kolmiosainen ja hän näki sen ennen sotia. Ensiksi hän näki pienen verisen Suomen lipun. Hän ymmärsi, että tämä merkitsi Suomelle sotaa. Sitten hän näki toisen Suomen lipun. Sekin oli veren tahraama. Suomi joutui jälleen sotaan. Sitten hän näki kolmannen Suomen lipun. Se oli suuri ja kaunis, ehyt ja puhdas. Mies kertoi minulle näkyään, uskoen sen toteutuvan myös kolmannelta osaltaan. Hän sanoi minulle, että hän ei tule näkemään tätä Suomea koskevaa kolmatta vaihetta, mutta hän vakuutti, että minä tulisin sen näkemään. Hän sanoi minulle, että panepa merkille, että Suomella tulee olemaan joku hyvin tärkeä tehtävä koko maailmalle! Hän sanoi, ettei hän tiedä mitä asiaa se koskee, mutta se selviää sitten, kun se toteutuu. Kun kuuntelin hänen ennustustaan Suomen tulevaisuudesta silloin yli 30 vuotta sitten, niin minulla meni viluväreet pitkin selkäpiitä. Samoin koen nytkin, kun muistelen tätä kokemusta ja kirjoitan sen blogilleni kaikkien luettavaksi.

Yllä oleva Suomi-neito on kaunis ja puhutteleva. Siinä näkyy puhtautta, valoa, voimaa ja kauneutta. Neidon hameen helmassa oleva punainen nauha voisi kuvata Jeesuksen verta, joka puhdistaa ja pelastaa meidät. Ilmestyskirjan kuvaus Jumalan puhtaasta seurakunnasta on puhdas nainen. Tämäkin tuntomerkki sopii siihen, että Suomi julistaa iankaikkista evankeliumia kaikille kansoille!

"Hämeenlinnan rukoilijoiden keskuudesta on lähetetty kutsu mukaan rukoukseen ja paastoon Suomen puolesta niin, että vuoden ajaksi muodostuisi katkeamaton rukousvartio Suomi 24/7/365. Rukousvartio alkoi 1.9.2013. Kukin ryhmä voi varata vuoronsa.

Me kuusamolaiset kristityt olemme varanneet viikon rukoukselle, halutessasi myös paastolle, 25.11. klo 10.00 - 1.12. klo 20.00.

Haluamme yhdessä Suomen kansana rukoilla hyvää maallemme, sitä hyvää jota vain Luojamme, Isämme voi antaa.

"Jos silloin kansani, jonka olen ottanut omakseni, nöyrtyy ja rukoilee, kääntyy minun puoleeni ja hylkää pahat tiensä, niin minä kuulen sitä taivaaseen, annan sen synnit anteeksi ja teen sen maan jälleen terveeksi." (2. Aik. 7:14.)

Anna Pyhän Hengen johtaa rukoushetkeäsi. Rukoile niitä asioita, joita Hän viisaasti johtaa mieleesi. Siunaa maatamme ja omaa paikkakuntaamme; uskovia ja uskosta osattomia. Voit rukoilla Raamatun sanoin, jos tunnet siihen kehotusta. Ole vapaa Herrasi edessä, ylistä Hänen suuruuttaan kansamme ylle!" (Eila K.)

Em. aika on jaettu tunnin jaksoihin. Jos haluat oman rukousajan, niin ota minuun yhteyttä. Katsotaan sinulle sopiva aika. Rukousvartion aikana klo 10-20 rukoillaan rukouspuutarhassamme ja muina aikoina kodeissa.
Sinä voit kyllä rukoilla ilman varattua aikaakin, siellä missä sinä olet ja Jumala kuulee sinua, mutta tällaiseen kampanjaan osallistuminen sitouttaa meidät aivan erityisellä tavalla yhteiseen rukousrintamaan ja saamme suuren siunauksen.

"Valvokaa, pysykää uskossanne lujina, olkaa urheita, olkaa vahvoja. Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin!" (1. Kor. 16:13.)

Wonderful Finlandia [HD] - YouTube

Sakari Kuosmanen - Finlandia - YouTube

Petri Laaksonen - Täällä Pohjantähden Alla - YouTube

Laulu Suomelle by Lasse Heikkilä - YouTube

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tahdon olla mukana rukoilemassa Suomen puolesta!

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään on uusi armon päivä. Herra kuulee rukouksemme ja auttaa meitä kaikkia!
"Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti." (Ps. 121:8.)