tiistai 5. marraskuuta 2013

Kirkasta valoa silmien kautta sydämeen ja korvien kautta aivoille!


         
Kävin tänään Posiolla Sympatia-keräyksellä. Olen tehnyt tätä keräystä Koillismaalla jo 23 vuotta. Tässä ajassa ihmiset ovat tulleet tutuiksi.

Eräs mies huusi minulle melko kaukaa kadulta, että onko minulta joku hukassa?" Etsin vain oikeaa ovea, mistä menen sisään liikkeeseen, vastasin." Kerroin hänelle, millä asialla olen liikkeellä. Saatuaan tietää tämän, mies lähti tyytyväisenä jatkamaan matkaansa. Jälkeenpäin ajattelin, että minun olisi pitänyt sanoa hänelle, että olen etsimässä kadonneita lampaita!

Eräässä paikassa koin iloisen yllätyksen. Ajattelin saavani ko. paikasta pienen summan, mutta johtaja sanoi, että hän haluaa antaa 50,- euroa. Ymmärsin tästä jälleen kerran, että Jumala johtaa työtä ja avaa ihmisten sydämet antamaan omastaan vähempiosaisille lähimmäisilleen. Toisista välittäminen ja rakkaus eivät ole kadonneet maailmasta.

Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana tukemassa tärkeää avustustyötä Suomessa ja ulkomailla!

Matkalla poikkesin erään iäkkään jäsenemme kotona. Toin hänelle Herran pyhän ehtoollisen, josta hän oli hyvin kiitollinen.

Pistäydyin myös eräässä toisessa kodissa, jossa asui hyvin valoisa ihminen. Hän esitteli minulle erittäin mielenkiintoisen pienen laitteen, jonka nimi on: "Valkee". Kysymyksessä on suomalainen innovaatiotuote kirkasvalokuulokkeet, jotka tuovat auringon vuoden pimeimpään aikaan, eli juuri tähän aikaan. Pidin näitä kuulokkeita korvissani 12 minuuttia. Kirkas valo meni korvien kautta aivoille. Kiinnostuin tästä laitteesta niin paljon, että halusin kutsua laitteen asiantuntijan esittelemään sen Karpalon asiakkaille ja kaikille muillekin kiinnostuneille. Kerron ajankohdan myöhemmin. Tilaisuus pidetään hyvin todennäköisesti jo tässä kuussa. Ystävä, joka on tätä laitetta käyttänyt, sanoi, että hänellä on nyt hyvin valoisa olo. Sanan valo on valaissut hänen sydämensä silmien kautta ja kirkasvalokuulokkeet ovat valaisseet hänen aivonsa korvien kautta. Valoa on tulvinut hänen sisäänsä eri kanavien kautta. Ilmankos hän oli niin valoisa ja pirteä!
 
Kiitos sinulle raikkaasta puolukkamehusta, josta sain piristystä keräykseen! Rukoushetki oli myös mieleenpainuva ja siunaava kokemus kodissasi! Kiitos siitä! Muistin teitä kaikkia rukouksin rukouspuutarhassa tänä iltana klo 18.00.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisin kiinnostunut saamaan tuollaisen laitteen! Mitä se maksaa?
Valoa kaipaava!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kun saamme Kuusamoon laitteen asiantuntijan esittelemään sen, niin sitten osaan vastata kysymykseesi tarkemmin. Jos haluat tilata laitteen, niin voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla ja kertoa toivomuksesi. Löydät yhteystietoni Kuusamon adventtiseurakunnan kotisivulta.