perjantai 24. helmikuuta 2012

Syntilistat ja pahan voimiin liittyvät asiat vietiin polttoroviolle

Eilisen kokouksen jälkeen kuulijoilla oli tilaisuus hävittää kodistaan kaikki noituuteen, okkultismiin, spiritismiin tai johonkin muuhun pahaan liittyvä materiaali, syntilistoineen. Itse tunsin kehotusta hävittää, elämäni ensimmäisestä valokuva-albumista, edesmenneen hypnotisoija Olliver Hawkin (Olavi Hakasalo) valokuvan, jonka olin ottanut ko. henkilöstä Vammalan ammattikoulun juhlasalissa. Lapsena ja nuorena jouduin tietämättömyyteni tähden hänen asiakkaakseen hypnotisointiesityksissä. Muistan erään tapauksen, kun hypnotisoija sanoi minulle, että avatessani silmäni näen apinan. Minua jännitti kovasti, että näenkö apinan ihan oikeasti. Avattuani silmäni, hypnotisoija kysyi, että minä näen? Vastasin, että apinan, vaikka en todellisuudessa nähnyt muuta kuin nauravan yleisön. Koko yleisö taisikin olla naurava "apinalauma".

Minusta on edesvastuutonta järjestää kouluilla lapsille ja nuorille hypnoosiesityksiä leikkimielellä. Lapset ovat puolustuskyvyttömiä, eivätkä osaa analysoida, mistä on kysymys. Leikki voi herättää vahvan mielenkiinnon mystiikkaan, joka voi myöhemmin johtaa yhä syvemmälle noituuteen ja suorastaan paholaisen palvontaan.

Vuosina 1986-1990 olin seurakuntatyössä Tornio-Kemi alueella. Eräänä päivänä olin varaamassa Porthanin koululta luokkahuonetta Ilmestyskirja-seminaarin pitoa varten. Samaan aikaan em. hypnotisoija oli varaamassa juhlasalia samalta koululta. Pidin koulutoimiston väelle pienen varoituspuheen siitä, mitä vaaroja tällaisiin hypnoosiesityksiin liittyy ja toivoin, että koulut eivät järjestäisi näitä tilaisuuksia ja saattaisi lapsia vaaralle alttiiksi. Kerroin tapauksesta seurakuntani rukouspiiriläisille. Rukoilimme Tornion ja Kemin lapsille ja nuorille varjelusta, etteivät he joutuisi pahan pauloihin. Pyysimme hartaasti Jumalaa estämään pahan leviämisen koteihin. Seuraavan päivän lehdessä kerrottiin, että hypnotisoija Olliver Hawk (Olavi Hakasalo) kuoli 58-vuotiaana kesken hypnoosiesityksen, Kemissä 1988. Meille tuli vahva tunne siitä, että paholaista korkeampi voima puuttui asiaan.

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Lukiessani kodin ihanteita kirjaa aamu hartaudessa. Minulle sieltä kirkastui velkaantumisen syy. ? Paholainen on kietonut velka seittiin ihmisiä joka on kuin kirous.
Kirja suosittelee tekemään Jumalan kanssa sopimuksen velkojen pikaisesta maksamisesta.
Jumalan siunauksen avulla.

Tunsin omalle kohdalleni Jumalan kehoituksen tehdä hänen kansaan tämä sopimus velkojen maksamisen kohdalle. Olin valmis luopumaan itsekyydestäni jotta Jumalan Pyhyys sekä armo olisi ylläni elämässäni.
Vaikka köyhyyteni on koetus ,uskon Jumalan seisovan rinnallani vaikeuksieni keskellä.
ymmärrän että on autuaanpi antaa kuin ottaa.
Saakoon jokainen tarkastella sydäntä mistä tulisi tehdä parannus.
Virvoittavaa kevättä Luojan yhteydessä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Saamme iloita Herran Hengen ihmeellisestä työstä sydämissämme. Rukousvastaukset ovat hämmästyttäneet meidät päivittäin. Jeesus toimii hyväksemme jatkuvasti.