keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Luentosarja henkimaailman ilmiöistä Kuusamossa

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Paavon blogilla oli mielenkiintoinen ilmoitus Henkimailman ilmiöistä,joka Kuusamossa pidetää. Olen kuullut näistä luennoista henkilöiltä, jotka ovat olleet läsnä ja heidän kertomansa mukaan se on yleisempää kuin luullaankaan. Sanoivat myöskin, että mielenkiintoista kuulla mukana olleiden kokemuksia joista he eivät ole rohjenneet puhua kenellekään, kun leimataan harhaluuloiseksi.
Voin vain Kuusamolaisia kehoittaa osallistumaan luennoille kun on mahdollisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Voin henkilökohtaisesti sanoa, kun olen ollut kuulijan paikalla,aivan uskomattomia asioita voi olla aivan meidän paikkakunnallakin.Ihmisten mielenkiinto on lisääntynyt rajusti rajatiedon asioihin, näin luennoitsija kertoi tapahtuneen myös Suomessa. Osallistuisin tilaisuuksiin jos olisi mahdollisuus ja pyytäisin kaikki ystäviänikin mukaan niin mielenkiintoisia ja opettavaisia ne ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olin aikoinani kiinnostunt henkimaailman ilmiöistä ja ufoista. Onneksi sain tietää, mistä näissä ilmiöissä oli kysymys ja pääsin irti mystiikan koukusta. Kannattaa ottaa asioista selvää. Nähdään sunnuntaina 19.2. klo 18.00! Vapautunut!

Anonyymi kirjoitti...

Olen kuullut, että Käylässä on paljon "kummituksia". Mitenkä ne saisi pois?

Paavo Hautala kirjoitti...

Tämä aihe näyttää kiinnostavan ihmisiä kovasti. Aihe on hyvin ajankohtainen ja toivon, että erityisesti nuoret tulisivat kuuntelemaan ja oppimaan. Uskon, että Armo Kuoppakangas kertoo miten kummituksista pääsee eroon, joten tule kuuntelemaan hänen luentojaan!

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Kiitos kun saamme Kuusamoon merkittävän luento sarjan vakavasta aiheesta.! Kunpa moni pääsisi kuuntelemaan Todellisuutta nykypäivinämme tapahtuvista ilmiöistä.
( Suuri taistelu Kirja paljastaa myös mielestäni hyvin juuri näistä ilmiöistä.)
Toivon myös että moni lukia voisi saada lukea suuri taistelu kirjasta vakavan varoituksen henki maailman ilmiöistä.
Raamattu todellisuudessa varoittaa vakavasti Esim: noituudesta , taikuudesta selä kuolleitten henkien palvonnasta..
Saakoon Herra johdattaa luulioita näihin tilaisuuksiin. Siunausta jokaiselle jotka ovat kiinostuneita juuri näistä vakavista varoituksista.
Ari Hyyppä.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen lukenut mainitsemastasi kirjasta ko. kohdat. Ne ovat hyvin valaisevia ja ajankohtaisia. Kannattaa lainata tuo kirja kirjastosta ja lukea koko kirja läpi. Uskova!

Anonyymi kirjoitti...

Kuuluvatko ufot paranormaaleihin ilmiöihin? Puhuuko Armo Kuoppakangas myös näistä asioista?

armo kuoppakangas kirjoitti...

Tämä alue tulee joskus kuulijoiden kautta esille ja vastaan niihin kuinka tarkasti kyselijät haluavat siitä tietoa.
Vaikka ilmoituksessa on määrättyjä aiheita joita käyn läpi noilla luennoilla, kuulijat itse voivat vapaasti kysellä ja esittää aiheita pohdittavaksi. Luentoni tulisi olla vuorovaikutteista. On tietysti alueita joita en hallitse, mutta tule kysymyksinesi ja rakennutaan toistemme kokemuksista.

Paavo Hautala kirjoitti...

Olipa mielenkiintoinen ja opettavainen ilta. Kuulijoitakin oli saapunut ilahduttavasti. Hienoa, että Käylästäkin oli tullut ainakin neljä kuulijaa. Tervetuloa huomenna 20.2.2012 samaan aikaan eli klo 18.00. Kutsutaan myös uusia ystäviä mukaan kokouksiin. Lupasin pienen yllätyslahjan niille, jotka tuovat ainakin yhden uuden ystävän huomiseen kokoukseen. On mielenkiintoista nähdä mitä huomenna tapahtuu. Minullakin on jokaisena iltana yksi henkimaailmaan liittyvä kokemus, jonka olen itse kokenut työssäni. Tänäänkin kerroin sellaisen. Nähdään huomenna!

Paavo Hautala kirjoitti...

Annoin tänään kaikille kuulijoille lahjaksi kauniin maalauksen jäljennöksen rukoilevasta Jeesuksesta. Jokainen sai myös Jumalan lupauskiekon rukouspuutarhasta. Lahjat olivat mieluisia!