tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivänä 14.2.2012

Sellainen ihminen on todella yksinäinen, jonka ystävänä on vain oma varjo! Tämä ajatus tuli mieleeni, kun ajattelin tässä maailmassa eläviä yksinäisiä ihmisiä. Rukoilen tänään 14.2.2012 ystävänpäivänä kaikkien niiden puolesta, joilla ei ole maan päällä ainuttakaan luotettavaa ystävää. Jos tämän kirjoituksen sattuu lukemaan joku yksinäiseksi itsensä tunteva, niin rohkaisen sinua ystävystymään Jeesuksen kanssa. Hänestä löydät parhaan ystävän, joka on sinun kanssasi aina. Hän rakastaa sinua todella paljon! Hän on uskollinen ja hän ymmärtää sinua! Hän auttaa, nostaa, kantaa ja pelastaa! Kukaan toinen ei pysty siihen, mihin hän pystyy!

Hyvää ystävänpäivää kaikille blogini lukijoille! Te olette minun ystäviäni, koska te käytte joka päivä minun luonani! Eilenkin sain vieraakseni 110 ystävää! Suomesta 60, Saksasta 23, Yhdysvalloista 13, Etelä-Koreasta 6, Venäjältä 4, Ruotsista 4. Nuo vierailut näkyvät blogini tilastoissa kuin "sydänfilmi". Jokainen vierailija jättää jälkeensä pulssin tapaisen merkinnän tähän "sydänkäyrään". Tämä blogi on kuin sykkivä sydän. Sykkiköön sydämemme rakkaudesta hänelle, joka on sydämemme luonut ja pannut sykkimään!

Kysymys:
Kumpi on helpompaa saada ystävä vai menettää ystävä?

4 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

siunattua Ystävän päivää myös parhaalle sekä kaikkein rakkainmalle ystävälleni.
Olet Todellinen ystävä ! Jossa on paljon syvyyttä joka heijastuu Hengellisistä siunauksista. Saakoon Rakkauden Hedelmä olla sinun virvoittavin ominaisuus.
ominaisuus olla Kristuksen kaltainen.
Sinua kannan Rukouksin! Ari hyyppä

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Ari-ystävä, lämpöisistä sanoistasi ja ystävänpäivä muistamisesta. Oli ilo rukoilla kanssasi rukouspuutarhassa tänä aamuna!

Anonyymi kirjoitti...

Olen sellainen ihminen, joka saa helposti ystäviä. Sen tähden on vaikea vastata tähän kysymykseen. En tunne itseäni yksinäiseksi. Olen kyllä menettänyt ystäviä äkillisesti kuoleman kautta ja pienen riidan jälkeen. Vihamiehestäkin voi tulla ystävä, kun osaa menetellä oikein. Pasi

Paavo Hautala kirjoitti...

Pasi, olet ilmeisesti sangviinikko, koska sinun on helppo luoda ystävyyssuhteita. Vihamiehen ystäväksi voittaminen kysyy kärsivällisyyttä, taitoa, viisautta, anteeksiantamisen asennetta ja paljon rakkautta. Kiitos, Pasi, hyvästä kommentistasi!