maanantai 13. helmikuuta 2012

CHIP -ryhmä nro 1 lopputestissä 13.-14.2.2012

CHIP -ohjelmaan osallistuvilla on tänään ja huomenna loppuverikokeet, verenpaineen -, pulssin - ja painon mittaukset. On mielenkiintoista tietää miten CHIP -ohjelma on vaikuttanut em. mittaustuloksiin. Minun vuoroni oli tänään olla testissä. Annen vuoro on huomenna.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko Paavo julkistanut tuloksia?
Mielenkiinnolla olen odottanut niitä! Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Helena!
En ole vielä julkistanut tuloksia, koska minulla on projekti vielä kesken. Hammaslääkärissä käydessäni lääkäri totesi kahden hampaan juuressa olevan tulehduksen ja näihin hampaisiin joudutaan tekemään juurihoidot. Hampaiden tulehdukset vaikuttavat matala-asteiseen tulehdusarvoon. Kun saan hampaat korjattua, niin otan uudelleen CRP:n ja ilmoitan sitten tulokseni. Verikokeeni ovat parantuneet kaikilta osin erittäin hyvään suuntaan. Olen parantunut sairauksista täysin. Tervetuloa, Helena, seuraavalle Karpalo-kurssille Kuusamoon 18.-22.4.2012.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Paavo,sanot: "Olen parantunut sairauksista täysin." Hienoa! Ja Onnittelut! Kiitos kutsusta, mutta minun elämän tilanteeni on sellainen,että ei sitä niin vaan lähdetä vaikka haluaiskin. Tosin joskus sattuu että "löydän itseni" jostain mielenkiintoisesta paikasta. Tyydyn siihen miten Suuri Jumalamme johtaa asioita. Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Olen parantunut esim. ylipainosta (laihtunut yli 10 kg), II-tyypin diabeteksestä, verenpainetaudista ym.