torstai 9. helmikuuta 2012

Suomeen tarvitaan Raamattuherätystä!

Taivaassa, suuressa suosiossa ollut voideltu kerubi, Lusifer, käytti vallankaappausyrityksessään imartelua, viisastelua ja petosta niin taitavasti, että kolmasosa taivaan enkeleistä valitsi seurata häntä kapinassa Jumalaa vastaan. Rakastetun, laajalti suojaavaisen, kerubin salaperäiset vihjailut kylvivät tyytymättömyyden henkeä Jumalan hallintoa kohtaan ja sokaisi enkelien mielen niin, etteivät he osanneet tehdä eroa hyvän ja pahan välillä. Meidän ihmisten maailmassa käy samalla tavalla. Paholainen verhoaa todelliset pyrkimyksensä onnen ja menestyksen lupauksiinsa. Lusiferin tavoitteena taivaassa oli Jumalan lain syrjäyttäminen. Hänen mielestään Jumalan laki rajoitti luotujen vapautta ja onnea sekä oli kehityksen esteenä. Samanlaiset laittomuuden siemenet hän on kylvänyt myös tähän maailmaan. Kaikkialla siellä, missä totuuden siemeniä kylvetään ihmisten sydämiin, vihamies kylvää "lustetta" nisun sekaan. Totuuden ja valheen siemenistä kypsynyt sato nähdään elonleikkuun aikana. Laittomuus ei tuo koskaan todellista menestystä. Asioiden väärässä valossa esittäminen johtaa mielen harhapoluille ja ihminen eksyy pois totuuden ja vanhurskauden tieltä. Jumalan sana, Raamattu, on paras suojamuuri valheita ja petoksia vastaan. Ei riitä, että kuuntelet saarnoja, sinun pitää itse ottaa Raamattu käteesi ja tutkia sitä huolella kohta kohdalta ja rukoilla, että Herra kirkastaisi sinulle tahtonsa, jotta voisit seurata sitä omassa elämässäsi. Suomeen tarvitaan Raamattuherätystä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitukseesi ei voi mtään muuta sanoa kuin AAMEN. Se oli täyttä asiaa ja Raamattua tulisi ihmisten enemmän lukea, sieltä avautuu puhdas totuus ja näin voi erottaa väärän tien. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Raija, kommentistasi. Huomasin Kuusamossa ollessasi, että sinulla on säännöllinen systeemi tutkia sanaa. Herra on siunannut sinua ja siunaa edelleenkin sanan äärellä. Terveiset läheisillesi!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, aitoa kiinnostusta tarvitaan. Julkisuudessa on mitä kummallisempia käsityksiä siitä mitä Raamattu jostakin asiasta sanoo.
Sokeat sokeita taluttaa!
Tänään oli tutkimisen aiheena Jumalan laki, senkin suhteen ollaan kovin tietämättömiä tai kokonaan hakoteillä. helena

Paavo Hautala kirjoitti...

Jos Jumalan käskyjen tilalle asetetaan ihmiskäskyt, niin opetukseen ei tule auktoriteettia: "Näin sanoo Herra", vaan "Näin kirkko opettaa" tai "Tämä on ollut perinne" tai "Näin opettavat eri kirkkokuntien hengelliset johtajat". Asenne: "Tämä riittää minulle" voi pysäyttää hengellisen kasvun. Jumala ei ole tarkoittanut sitä, että me ankkuroimme hengellisen elämämme ihmiskeskeiseen tai "kirkko"-keskeiseen ajatteluun. Kristus- ja Raamattukeskeinen asenne pitää mielen avoinna lisääntyvälle valolle. "Vanhurskaan polku on kuin aamurusko, joka kirkastuu kirkastumistaan, aina sydänpäivään saakka".