sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kirjoitin Nykyaika-lehteen

Minulta pyydettiin kirjoitusta Nykyaika-lehteen. Lähetin sen tänään. En tiedä mihin numeroon se tulee, mutta lähiaikoina kuitenkin. Osaatko arvata, mistä aiheesta kirjoitin?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Presidentinvaaleista?

Paavo Hautala kirjoitti...

Presidentin vaaleista kirjoittaminen olisi ollut ajankohtaista, mutta hengellinen sanomani koski kyllä aivan muuta teemaa. En kerro sitä vielä, koska toivon, että lukisit sen Nykyaika-lehdestä, kun se on julkaistu siinä.

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Talentaista jotka on meille uskottu lehetystyötä varten. Nämä ovar merkittävimmät joista näkee ken todella rakastaa Jumalan käskyjä, ja on Jeesuksen todistus.
Mielestäni suurin rakkaus sekä uhraamisemme mitä voimme tehdä on Rakkaus lähetys työtä varten uskotut vapaa ajamme. Siitä riipuu kuinka ajamme sekä varamme käytämme Jumalan kunniaksi. Saakoon Jokainen Rakastua l'hetys käskyyn samoin kuin 3 Enkelin sanomaan . Ilm. 14:7 Olkeen palava rakkaus kaijuttaa keski yön huutoa sekä varoittaa peden merkistä.
Saakoon myös Ps. 119 olla meille rakas .
Tulkoon Herran Jeesuksen armo kaikkien meidän osaksemme. Rakkaudella Ari Hyyppä. Siunaavaa kevättä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään posti toi Nykyaika-lehden 4/2012, jossa "Meille uskotut talentit" - kirjoitukseni oli julkaistu.

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut kirjoituksesi enemmän kuin kerran!
Toivon ,että se saa aikaan jotain toimintaa minussa! KIITOS tärkeästä viestistä meille kaikille. Helena s

Paavo Hautala kirjoitti...

Minunkin on pitänyt lukea oma kirjoitukseni vaikka kuinka monta kertaa. Uudelleen ja uudelleen se avaa uusia näköaloja ko. aiheesta. Jumalan sana on syvällistä ja siinä riittää miettimistä. Sanan vastaanottaminen ja soveltaminen käytäntöön on tietenkin kaikkein tärkeintä. Ensimmäisellä lukemisella aiheeseen ei vielä pääse sisälle. Kirjoitus oli lyhennetty alkuperäisestä kirjoituksesta jonkin verran. Lehdessä on tietty määrä palstatilaa, joten lyhentäminen on ollut pakko tehdä. Kirjoitus säilytti kuitenkin hyvän kokonaisuuden. Kiitos, Helena, kun kerroit kokemuksesi ja annoit palautetta!