tiistai 21. helmikuuta 2012

Kiitos, Aila, napista!Kokeilin siirtää nappisi blogilleni. Katsotaan nyt, miten onnistuin?
Kiitos blogini esittelystä sivuillasi. Sinuun ja Heikkiin on ollut mukava tutustua. Olette pitäneet yhteyttä todella hyvin ja olette olleet kiinnostuneita kirjoituksistani ja varsinkin Aila on antanut rohkaisevaa palautetta, vaikka hänellä on jatkuvasti paljon puuhaa, muistamista työssään, omien kirjoitusten parissa ja harrastuksissa. Raaheen terveiset! Sanon Sepolle ja Annikille myöhemmin terveisenne, kun tapaan heidät taas. Meillä on 3.3.2012 Sepon kanssa yhteiset hautajaiset.

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Ja napitushan onnistui!
Kiitos terveisistä, kerron eteen päin.

Oli muuten mukava huomata Mikon syntymäpäivillä, että melkein kaikki sukuhaarat olivat edustettuna. Vain "pienimmistä suvuista", Jussin ja Martan jälkipolvista puuttui edustus. Arvo ja Kaarina edustivat teidän sukuhaaraanne, Leevi ja Esteri Laurin ja minä Heikin kanssa Erkin jälkipolvia. Luonollisesti Mikon sisaruksia oli paikalla runsaammin.

Paavo Hautala kirjoitti...

Nyt huomasin ensimmäistä kertaa, että kommentin alla lukee, vastaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vastaa edellä olevaan kommenttiin. Kokeilen ja katson, miten vastaus näkyy sivulla? Mukava, kun Mikon synttärit menivät hyvin ja suku oli laajasti edustettuna. Mikko on armoitettu suvun yhteydenpitäjä. Terveiset Mikolle ja kaikille juhlassa mukana olleille.