keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Matkani päätöspäivän tapahtumat

Sunnuntai-aamun 24.1. aamuvartiojae oli Sef. 2:3.
"Mutta te maan nöyrät, jotka noudatatte Herran oikeutta, etsikää Herraa. Etsikää vanhurskautta, etsikää nöyryyttä, niin te ehkä löydätte suojan Herran vihan päivänä."

Herraa ja hänen johdatustaan on etsittävä joka päivä. Herra on täydellinen vanhurskaudessa ja nöyryydessä. Kun etsimme Herraa kaikesta sydämestämme, niin löydämme hänet. Hänessä meillä on suoja, Herran vihan päivänä.
Jeesus kehotti meitä etsimään katoamattomia aarteita. Hän sanoi:

"Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan." (Matt. 6:33.)

Meillä kaikilla on taipumus huolehtia liian paljon ajallisista asioista. Herra tietää mitä me tarvitsemme ja hän on luvannut täyttää kaikki tarpeemme, kun etsimme ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa.

Herran ja hänen johdatuksensa etsiminen oli tärkeä tehtävämme PSL:n johtokunnan kokouksessa, joka pidettiin Torniossa su 24.1. klo 11.00-15.10.

Kokouksen jälkeen aterioimme yhdessä. Veli-Pekka ja Iines olivat valmistaneet Perä-Pohjolan perinneruokaa. Lämmin ja herkullinen lohikeitto maistui kaikille. Jaksoin ajella aterian vahvistamana Kuusamoon asti.

Seuraavalla kerralla haluan keskittyä Tornion seurakunnan hengellisen elämän vahvistamiseen, jos Herra suo. Tällä kerralla aika ei riittänyt entisen kotikaupunkimme asukkaiden kohtaamiseen.

Klo 15.30 lähdin kotia kohti Tornion Adventtikirkolta. Helena Blomberg tuli kyydissäni Simoon.
Mikko ja Helena Blomberg ovat matkailuyrittäjiä Simossa. Voit käydä tutustumassa heidän palveluihinsa netissä osoitteessa www.simolines.fi

Oli kiinnostavaa vierailla heidän ainutlaatuisessa kodissaan ja Merikaffilassa, joka juuri nyt oli talvilevossa. Jos hirret osaisivat puhua, ne kertoisivat, Helnan ja Mikon kauniissa kodissa, monenlaisia tarinoita Suomen historiasta. Kaikesta näkee, että talossa asuu kädentaidoilla varustettu yritteliäs pariskunta. Mikko on erittäin taitava ja osaava rakentaja ja Helna energinen monitoiminainen. Mikko esitteli minulle rakentamansa talon ja merialuksen. Istuessani Mikon vierellä ja katsellessani ympärilleni totesin, että tässä talossa yhdistyvät koti ja kirkko. Nähtävää oli niin paljon, että jos olisin kaikkeen tutustunut perusteellisesti, en olisi ehtinyt Kuusamoon saman päivän aikana.

Kiitos Helna ja Mikko mieleenpainuvasta hetkestä luonanne. Tuoremehun virkistävä vaikutus tuntui kehossani koko matkan. Kiitos opastuksesta! Lähditte aivan varta vasten näyttämään missä tie kulkee ja mistä pääsen Ranualle ja Ranuan kautta Kuusamoon. Toivon teille siunausta ja johdatusta elämäänne!
Saavuin onnellisesti perille Kuusamoon klo 22.30.

Kiitos Herralle ja kaikille tapaamilleni ihmisille ikimuistoisesta matkasta!

Matkakertomus päättyy tähän!

Ei kommentteja: