keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Enkeleitä päivääsi!

"Herran enkeli on asettunut vartioon. Hän suojaa niitä, jotka palvelevat Herraa, ja pelastaa heidät." (Ps. 34:8.)

Enkeleitä on kahdenlaisia, niin kuin ihmisiäkin. Jumalalle uskollisia ja Jumalaa vastaan kapinoivia. Jumalaa vastaan kapinoivien ihmisten ympärillä pyörivät langenneet enkelit ja Herraa palvelevien suojana ovat ne enkelit, jotka saavat aina katsella Herran kasvoja. Aikojen alussa kaikki enkelit olivat pyhiä ja puhtaita. Tuo aika oli onnellista ja ihanaa aikaa. Lusiferkin iloitsi Jumalan kirkkauden läsnäolossa. Taivaassa syttynyt kapina, jota Lusifer johti, muutti tilanteen surulliseksi. Lopulta kapinan johtaja, Lusifer, ja kolmasosa taivaan enkeleistä jouduttiin karkottamaan Jumalan luota pois. Tämä taivaasta karkotettu joukko muodostaa sen pahan henkimaailman, joka taistelee Jumalaa vastaan, nyt ihmisten kautta. He eivät voi taistella taivaassa, koska he ovat saaneet sinne porttikiellon. Jeesuksen kuolema ristillä oli se hetki, jolloin tuo porttikielto sinetöitiin ikuisiksi ajoiksi. Lusifer, josta tuli Saatana, ei enää milloinkaan pääse taivaan porteista sisään. Porteista eivät pääse myöskään langenneet muut enkelit. Eivätkä myöskään ne ihmiset, jotka eivät ole Herran omia.
"Mitään epäpuhdasta ei sinne päästetä, ei ainoatakaan iljettävän valheen palvelijaa, vaan ainoastaan ne, joiden nimet on kirjoitettu Karitsan elämänkirjaan." (Ilm. 21:27.)
Oletko miettinyt minkälaisia seuralaisia sinun matkassasi kulkee?
Kun meillä on tietoisuus siitä, että oma suojelusenkeli kulkee aina vierellämme, niin mieli on levollinen ja on tuvallinen olo.

Saatana ja langenneet enkelit pystyvät tekemään monenlaisia ihmeitä. Ne pystyvät näyttelemään kuolleita vainajia niin täydellisesti, että kaikki aistimme "vakuuttavat" meille, että ilmestyneet henkiolennot ovat kuolleita läheisiämme tai tuttaviamme. Jos sinulle ilmestyy joku "kuollut", jonka tunnistat, voit suoralta kädeltä pyytää häntä poistumaan Jeesuksen nimessä ja veressä, koska ilmestynyt olento on paholainen tai hänen enkelinsä. Kirjoitan tästä aiheesta, koska uskon, että nämä ilmestykset tulevat lisääntymään entistä enemmän ja monet eksytetään.
Demonit etsivät koko ajan itselleen sopivia asuntoja ihmisten sydämestä. Demonit ovat riivaajahenkiä, jotka yrittävät tuhota ihmisiä ja estää heitä pääsemästä taivaaseen. Jokaisella elävällä ihmisellä on mahdollisuus pelastua ja päästä taivaaseen, Jeesuksen kautta. Tämä saa paholaisen ja hänen joukkonsa, kateudesta, raivon valtaan. Raivoa lisää se, että hän tietää aikansa olevan lyhyt. Tuomion hetki on tullut (Ilm. 14:7.)

Jokainen päivä Jeesuksen kanssa on paras mahdollinen.
"Sinun turvanasi on Herra, sinun kotisi on Korkeimman suojassa. Onnettomuus ei sinuun iske, mikään vitsaus ei uhkaa sinun majaasi. Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet, ja he kantavat sinua käsillään, ettet loukkaa jalkaasi kiveen." (Ps. 91:9-12.) Enkeleitä päivääsi!

2 kommenttia:

Esa kirjoitti...

Tuli mieleeni, että esim. Oulussa joissakin
paikoissa kummittelee. Kuolleen merimiehen haamu
on nähty tai kuultu useita kertoja eräässä paikassa, jonka alapuolella olleessa tyrmässä ko.
henkilö on menehtynyt. Kummittelut taitavat siis olla
paholaisen temppuja?

Paavo Hautala kirjoitti...

Juuri niin! Kummittelut ovat paholaisen temppuja. Pahan henkimaailman ilmenemismuodot ovat moninaiset. Pahan verhoutuminen hyvältä näyttävän asian taakse on kaikkein ovelinta eksytystä. Meidän turvamme on Jumalan sana.
Siunausta ja varjelusta sinulle, Esa!