perjantai 11. tammikuuta 2013

Niina ja Riina palvelevat Karpalossa ammattitaidolla ja nuoruuden innolla!

Karpalossa työskentelee tällä hetkellä kaksi reipasta nuorta naista Niina ja Riina, jotka palvelevat asiakkaita ammattitaidolla ja nuoruuden innolla ja raikkaudella. Käykääpä katsomassa Karpalon kotisivuja. Siellä on nyt ensi viikon ruokalista.

Kasvisravintola Karpalo, Kuusamo

www.kasvisravintolakarpalo.fi/home

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niina ja Riina tuntuu niin runolliselta, niinpä runosuoni alkoi sykkiä. ( vaikken ole koskaan kirjoitellut runoja )

Kasvisruuat loihtii Niina
Ne pöytään kantaa Riina
Ei maistu täällä viina
Nyt loppui eläimien piina
Liharuuat syököön Kiina

T & U

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos hauskasta runosta. Olipa nasevasti kuvattu Karpalon idea. Niina ja Riina ovat kuin sisaruksia. Tämä on kyllä ihmeellistä johdatusta, että he tekevät työtä yhdessä. Onnea heille molemmille ja tietenkin kaikille asiakkaillemme! Hyvää jatkoa Outokumpuun!

Anonyymi kirjoitti...

Olipa maukkaan tuntuinen ruokavalikoima viikon 3 listalla. Toivotan menestystä ja työn iloa Karpalon tytöille. Asuisinpa lähempänä, pääsisin nauttimaan terteellisestä Karpalon ruoasta. Siunattua kevättä kaikille sinne Kuusamoon. terveisin Tuula ja Katri

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos terveisistä ja siunauksen toivotuksista! Kaikkea hyvää myös teille!

Ruoka on ollut joka kerta hyvää, maukasta ja ravitsevaa. Ruoan jälkeen ei tule väsymystä. On energinen ja pirteä olo koko päivän. Kannattaa tulla syömään kauempaakin. Eilen tapasin Karpalossa posiolaisen ystävän. Hienoa, että lähikunnistakin ihmiset löytävät Karpalon. Tule sinäkin! Nähdään!

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Tuula ja Katri! Nyt vasta hoksasin, että te olette kommentin takana. Kiitos tämän päivän soitosta, joka oli iloinen yllätys. Anne ilahtui kovasti, kun kuuli uutisen, että haluatte tulla käymään Karpalossa. Olette erittäin tervetulleita! Tulkaa jo pian! Talkooapu tiskissä tai kirppiksellä on aina tervetullutta.
Yöjunalla Ouluun ja linja-autolla Kuusamoon tai halpalennolla voisi myös onnistua.

Anonyymi kirjoitti...

Lennot olisi hankalaa, koska Tampereelta olisi pitänyt mennä Helsinkiin ja sieltä vasta pääsi Kuusamoon. Toiseen suuntaan olisi pitänyt odottaa Helsingissä 5h jatkolentoa. Tytön vuoksi se ei onnistu, ei myöskään yleiset kulkuneuvot. Asuntoauto on meille ilmeisesti näin pitkää matkaa tehdessä ainoa mahdollisuus. Kesä menee Yyterissä, koska paikka on vuokrattuna aina vuosi kerrallaan. Toivottavasti syksy toisi tullessaan mahdollisuuden auton vuokraamiseen. Innostuimme niin kovin, aina ei asiat mene niin kuin toivomme. Aurinkoista kevättä!
Tuula ja Katri-Ulrika

Paavo Hautala kirjoitti...

Onhan se mukavampi matkustaa valoisan ja lämpimän vuodenajan aikana. Toivottavasti järjestyy tuon toisen suunnitelman mukaan. Asuntoauto on mukava tapa liikkua, koska voi majoittua milloin vain, eikä ole riippuvainen yöpaikoista. Teillekin hyvää kevätkautta!