torstai 31. tammikuuta 2013

Ari Hyyppä on siunattu Herran juoksupoika!

Ari Hyyppä soitti ja kertoi ajoistaan. Ari ajelee isoa rekkaa pitkiä matkoja ympäri Suomen. Olen kavunnut hänen rekkaansa ja ihmetellyt, että miten "pieni mies" pystyy niin taidokkaasti ajamaan suurta rekkaa? Arilla on mahtava taito käsitellä kaikenlaisia koneita. Harva mies kykenee samaan. Arille pitää kyllä nostaa hattua, että hän selviää hienosti vaativistakin ajoista. Rekkamiehen työ ei ole helppoa. Aikataulut ovat kiireisiä ja lepotauot jäävät lyhyiksi. Sillä välin kun muut nukkuvat pehmeillä vuoteillaan, rekkamies ajaa pimeillä, liukkailla ja lumisilla teillä. Rekassa asuminen vaatii paljosta, luopumista. Ystävät ovat usein kaukana. Yksin pitää selvitä kaikista tilanteista. Saakohan sitä rekkamies edes kiitoksen sanaa, kun tavara liikkuu paikasta toiseen. Olen Arista hyvin kiitollinen Jumalalle. Hän on aina valmis palvelemaan. Palveleminen on Arilla Jumalan antama armolahja. Kiitos, Ari, kaikesta! Odotamme sinua pian kotiin, Kuusamoon! Rukoilemme sinulle voimia ja jaksamista sekä varjelusta kaikilla teilläsi joka päivä! Ole rohkealla mielellä! Jumala rakastaa sinua hyvin paljon!  

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Kiitos Rohkaisusta!
_Olen Jumalalle kiitollinen kun hän on johdattanut minut Seurakuntaan joka rohkaisee, rukoilee sekä vieikuista evankeljumia koko maailmaan.
- Meille on annettu Kolmen enkelin sanoma ( Ilm14:6,7 ) Joka on täynnä Rakkautta totuuteen.

-Usein olen saanut vuodattaa ajatukseni sekä huoleni Jeesukselle. Yhdessä Sydänystäväni Paavon kanssa.
On ollut suuri etuoikeus Tutustua Paavoon joka aina kantaa huolta lähimmäisistä.
- Meillä on suuri ilo oliostaa Jeesuksen sanat!
Myös Kynnenen käskyä ovat elämme siunaus.

Saakoon Rakkaus vallita Jumala suhteistamme lähimmäisiin ihmisiin.

" Kiitos paavo esi rukouksista"
Ne kantavat Jumalan voimaa
Virvoittavin siunauksin Ari Hyyppä3

Paavo Hautala kirjoitti...

Kuulin, että olet jo matkalla Kuusamoon ja ostit käytetyn mersun, että pääset kotiin! Tervetuloa kotiseurakuntasi pariin!