maanantai 14. tammikuuta 2013

Herra antaa teille siunauksensa!

 
"Herra antaa teille siunauksensa, hän siunaa vilja-aittanne ja antaa teidän menestyä kaikissa hankkeissanne. Herra siunaa teitä siinä maassa, jonka hän teille antaa." (5. Moos. 28:8.)

Karpalon näkökulmasta tämä on kannustava sana. Saakoon Herra siunata Karpalon henkilökuntaa ja asiakkaita joka päivä. Hyvällä ja terveellisellä ruoalla ja sopivalla liikunnalla on suuri merkitys hyvinvointiimme ja jaksamiseen.

Koillissanomien toimittaja soitti tänään ja kysyi, että voisiko hän vierailla huomenna Karpalossa ja tehdä Niina-kokistamme jutun lehteen? Hän sai kyselyyn tietysti myönteisen vastauksen.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisimme saada sen lehden itsellemme! Olisiko mahdollista jemmata sitä meille?
T & U

Paavo Hautala kirjoitti...

Otamme lehden talteen ja saatte sen kun tulette käymään Kuusamossa tai Niina voisi sen varmaan lähettääkin, jos haluatte sen nopeammin itsellenne. Lehden toimittaja tulee huomenna ottamaan kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!

Paavo Hautala kirjoitti...

Lehtikirjoitus oli Koillissanomien etusivulla ja sisäsivulla. Se oli oikein hyvä ja karpalomainen, pirteä ja hauska. Otimme lehden talteen teitä varten. Siinä oli runosikin!

Anonyymi kirjoitti...

Se "runo" oli ihan vain hetken mielijohteesta keksitty muutamassa minuutissa. Kenties sain siihen johdatusta, kun siitä tuli julkinen, kaikella on tarkoituksensa. Niina lupasi meille myös lehden.
T

Paavo Hautala kirjoitti...

Hyvät runot tulevatkin usein inspiraation kautta hetkessä. Blogiltani löydät runoni: Oodi Helmikuulle, joka syntyi inspiraation tuloksena. Oletko sen jo lukenut?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kävinpä etsimässä ja lukemassa koko viestiketjun. Taidokkasti kirjoitit runoksi vierivien vuosien helminauhan.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tätä runoa on käyty lukemassa nyt 180 kertaa. Se on ollut viidenneksi kiinnostavin teksti.